vuvevu

UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 03.07.2017, 21:25
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • Høydepunkt:

  Er det lov å si hele uken eller? Jeg har i hvert fall hatt det helt topp siden mandag! Sovet lenge, spist masse digg mat, hatt fri og avslutta uken på Kreta. Helt perfekt spør du meg!  Nedtur:

  Det har ikke skjedd noe ekstraordinært her. Synes så klart det var trist å ta farvel med min samboer. Vi er alltid sammen, så det er uvant å dra i fra han for en hel uke. Men sunt er det nok :-)

  Latter:

  Dette er egentlig ikke morsomt, bare utrolig flaut og klumsete gjort av meg. Zoe og holdt på og tok bilder av hverandre og jeg skulle fortelle henne noe og slo ut armene i hver sin side mens jeg holdt kameraet mitt i den ene hånden. Og akkurat da gikk det en dame som gikk forbi og fikk kameraet mitt rett i fleisen. Hadde så lyst til å bare hoppe ut i bassenget og synke til bunnen og bli der, ass. Utrolig flaut. Blir helt klein og cringe av å tenke på det. Haha!  Sang:

  Haha, jeg har virkelig ikke peilig! Har ikke hørt på noe spesielt.

  Serie/film:

  Gran Torino som jeg så i starten av uken! Siden jeg så Million Dollar Baby, har interessen min for Clint Eastwood filmer vokst veldig, så jeg bestemte meg for å sjekke ut flere. Gran Torino skuffet i hvert fall ikke, en utrolig fin og rørende film. Anbefaler å se.  Craving:

  Hvor skal jeg starte? I og med at jeg har hatt ferie og fri, har jeg gitt meg selv grønt lys på matfronten. Ingenting har vært forbudt denne uken, jeg har spist hva enn jeg har hatt lyst på og så mye jeg ønsket. Så jeg må jo nesten bare si at ukens craving er: alt.

  Tanke:

  Jeg har tenkt mye på biologi. Ikke bare denne uken her, men tidligere også. Som nevnt så jeg en dokumentar som bare inspirerte meg helt syk, og nå vil jeg studere biologi. Jeg tror i hvert fall at jeg vil. Derfor går det mye tenking og vurdering til nettopp dette. I tillegg har jeg jo også begynt å lese pensum for biologi 1 fra vgs for å se om det er noe for meg.  Planer for neste uke:

  Denne uken skal jeg bare ligge og late meg på solsengen. Lese mange bøker (forhåpentligvis), bli brun og ta mange bilder! 

 • Publisert: 03.07.2017, 21:25
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • 6 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 27.06.2017, 11:08
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • Høydepunkt:

  Campingturen så klart, og spesielt lørdagen som var tidenes slækkeste dag. Jeg dro sovemadrassen med putene og dyna (ja, det er sånn jeg camper) ut i solen og sov bort halve dagen i den. Ellers føltes alt så idyllisk rundt meg med sol, blå himmel og glade venner. Jeg hadde det virkelig helt topp!  Nedtur:

  Jeg kan fortsatt ikke komme meg over at det var så dårlig vær på sankthans. Så sykt teit at det var supervarmt alle dagene den uka bortsett fra på fredag... Hva er greia med det? Vel vel, det stoppet i alle fall ikke oss. Regn eller ikke regn, sankthans skulle feires!

  Latter:

  Jeg har ledd utrolig mye den forrige uken, men det må vel allikvel bli da jeg falt ut i en liten elv og ble klissvåt på begge beina. Måtte sitte resten av kvelden og halveis grille skoene mine. Som uansettt ikke ble tørre.. haha!  Sang:

  Jeg har faktisk ikke hørt så mye på ny musikk. Det har for det meste gått i gamle spillelister.

  Serie/film:

  Skam! Bare synd det nå er ferdig.. Det hadde ikke jeg fått med meg, hehe. Trodde det skulle komme flere sesonger.. snakk om å følge med. Føler alle har gått rundt og visst at det nå er ferdig, bortsett fra meg.  Craving:

  Grillmat, nam c:

  Tanke:

  Hehe, i og med at jeg er såpass seint ute med dette innlegget så husker jeg ikke at jeg har tenkt på noe annet enn å finne et sted å campe på, bekymre meg for værmeldingene på fredag og vurderte å droppe teltturen.  Planer for neste uke:

  Denne uken har jeg ferie! Jeg har ingen planer, bortsett fra å være lat, spille, lese, spise mye og absolutt ikke gjøre noen ting. Så det er det som står på timeplanen min fremover, før jeg drar til Kreta på lørdag! Wii, gleder meg :-D

 • Publisert: 27.06.2017, 11:08
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • 6 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 19.06.2017, 10:18
 • Kategori: UKEN SOM GIKK


 • Høydepunkt:

  Kanskje torsdag kveld da jeg var i byen med en venninne og feiret Tønsberg-dagen med crazy shopping. Ellers har helgen også vært fin, på lørdag endte jeg blant annet opp med å bestille en reise til syden! Og om bare to uker! Forteller mer om det snart :-)

  Nedtur:

  Helt klart at været har vært bra og jeg har måttet jobbe hele helgen. Nå begynner det å bli ganske typisk, for hver tredje helg når jeg skal jobbe, er da været bestemmer seg for å oppføre seg sommerlig. Kan ikke de andre helgene også få litt sol snart??

  Latter:

  Ukens latter fikk jeg meg da hele familien kjørte av sted med Leo for å bade han i går. Mamma, broren min, Morten og jeg stappet oss alle inn i et lite bodaktig boksrom der man kunne vaske hunden sin. Haha! Stakkars Leo også som endte opp med å bare sitte trist inni der og akseptere sin skjebne. Han så så morsom og stakkarslig ut også. Slemt å le, men HAHA.
  *Scarred for life*

  Sang:

  Det har for det meste gått i de samme gamle listene mine denne uken. Har ikke oppdaget noe ny musikk.

  Serie/film:

  Den siste sesongen av Orange is The New Black som jeg fortssatt ikke er ferdig med. Trodde virkelig det skulle gå litt raskere, men nå har jeg bare tre episoder igjen. Om det er noen der ute som ikke har sett den serien så anbefaler jeg den virkelig. Den er så morsom, og spesielt den siste sesongen nå. Ler meg nesten ihjel av den.

  Craving:

  Hmm hmm, godt spørsmål. Kanskje mc donalds mat. Da jeg spiste det på torsdag sammen med Morten, kom vi frem til at det kanskje var den første gangen jeg hadde spist det i år, og det er virkelig ikke verst. I hvertfall for meg som er så glad i det, haha.  Tanke:

  Det har jo gått mye i hvor jeg skal dra på ferie. Ikke at jeg kunne velge så mye, i og med at jeg kjøpte billett fra restplass. Utrolig deilig å få det unnagjort. Nå erre bare å hamstre solkrem og pakke kofferten!

  Planer for neste uke:

  Det vil si denne uken som allerede er i gang. På fredag er det jo St. Hans og jeg har så lyst til å droppe den klassiske feiringen med bål, og heller campe et fint sted i naturen. I løpet av de neste dagene er planen å dra og finne det perfekte stedet sånn at det er klart til fredagen (haha). Så får jeg bare håpe at det er mange som vil joine (og fint vær så klart..) :-) Gøy blir det uansett!

 • Publisert: 19.06.2017, 10:18
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • 12 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 11.06.2017, 16:08
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • Høydepunkt:

  Denne uken har jeg jobbet hver dag mandag til fredag, så høydepunktet blir automatisk helgen. Denne helgen har ikke vært så veldig innholdsrik, men fin allikevel. Det er deilig å bare kunne ha fri flere dager sammenhengene, spiller ikke noe rolle om jeg har planer eller ikke.  Nedtur:

  Øhm, tror faktisk ikke jeg har noe spesielt å komme med her. Har ikke blitt så mye blogging de siste dagene på grunn av mye jobb, om jeg skal nevne noe.

  Latter:

  Haha! Kanske da jeg en kveld fikk en albue mitt i panna. Morten fikk kjerringstøt og jeg fikk også sykt vondt, men hele greia var så komisk at vi begge endte opp med le oss i hjel av det. Ellers er jo dette bildet under her ganske morsomt. Det synes i hvert fall Morten. Jeg prøvde å ta et hoppebilde, men det var så høyt oppe.. fikk litt second thoughts idet jeg hoppet, haha.  Sang:

  Den derre spanske sangen som de spiller på radio så ofte nå! Despacito eller noe. Morten og jeg har ledd oss i hjel av den og. Sykt mange morsomme ord som rimer på despacito.. burrito, papito og ellers alle andre ord, bare å legge på en "ito" på slutten. Kjempe gøy..

  Serie/film:

  Jeg er fortsatt på en streak med dårlig filmer, så her har jeg ikke noe å anbefale. Men på fredag så jeg at Orange is the New Black har kommet med en ny sesong (glede), så da trenger jeg ingen filmer de neste dagene i hvert fall. Ah, gleder meg til å gå løs på den nye sesongen!  Craving:

  Egentlig alt som er godt og usunt.

  Tanke:

  Etter at jeg så en dokumetar på NRK1 om atlanterhavet fikk jeg skikkelig lyst til å studere biologi. Det er jo egentlig så koselig fag, om dyr og naturen og det er så perfekt for meg egentlig. Desverre bor jeg ikke i nærheten av en skole som har det studiet, og måtte eventuelt ha flyttet for å studere. Meh, får se om den lysten går over eller om jeg må ende opp med å flytte!  Planer for neste uke:

  Jobbe, jobbe, jobbe. Ellers er det Tønsberg dagen på torsdag så da skal jeg til byen og shoppe mye.

  Håper uken deres har vært fin! :-)

 • Publisert: 11.06.2017, 16:08
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • 25 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 04.06.2017, 15:45
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • Høydepunkt:

  Denne helgen helt klart! Jeg har hatt fri, vært på date med kjæresten min, også har vi gamet hele natten. Både i går og i dag. Sykt digg å tenke på at det er langhelg og at det ikke gjør noe å være oppe til langt ut på natten. Hadde jeg hatt enda lenger fri, er jeg sikker på at jeg hadde snudd døgnet helt rundt, haha.

  Nedtur:

  Tror ikke det er noen nedtur denne uken og det sier litt! Jeg kunne nevnt at været er dårlig, men det er nesten bare et pluss når jeg allikvel har bestemt meg for å være hjemme og game. Har ikke trengt sol denne helgen, jeg!  Latter:

  Jeg har ledd masse og hatt en fin uke, men kommer ikke på noe spesielt å skrive ned her. Enten har det ikke skjedd noe ekstraordinært, ellers kan jeg bare ikke huske det.

  Sang:

  Denne er lett! Malibu av Miley Cirus som jeg frotsatt har helt dilla på. Ellers har jeg denne uken hørt litt på James Brown og blitt positivt overaska. Anbefaler å sjekke ut Live at the Apollo albumet hans. Det er skikkelig funky.  Serie/film:

  I og med at jeg ikke har sett på noe annet enn en film som heter Lavender får jeg vel skrive ned den. Fant den tilfeldig på Netflix og trodde det var en fin drama eller noe.. viste seg å være en crappy skrekkfilm. Så feil kan man ta. Virker som om jeg er på en streak med dårlig filmer for tiden, haha!

  Craving:

  Popcorn, iste og kanelsnurrer.  Tanke:

  Jeg har fortsatt gått rundt og vurdert om jeg skal reise noe sted i juni eller ikke. Nå har jeg snakket med en venninne som ganske sikkert blir med, men om hun ikke gjør det. Skal jeg dra alene eller ikke da? Får håpe hun joiner sånn at jeg slipper å tenke mer på det, haha :-D

  Planer for neste uke:

  Spille masse Overwatch før eventet slutter.. neida.. joda. Jeg har ingen planer videre nå sånn bortsett fra å jobbe. Da blir det automatisk masse gaming, lesing og annet kos hjemme, hoho.

 • Publisert: 04.06.2017, 15:45
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • 12 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 28.05.2017, 20:58
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • Aah, nå sitter jeg nydusja og er endelig klar for å skrive litt her. Alt har gått i ett siden morgen og det er virkelig først nå jeg får satt meg ned i fred og ro hjemme og slappet litt av. Jeg har hatt jobbhelg denne gang, og det er så utrolig deilig å være ferdig med det for nå. Tre uker til neste gang! Ellers er jeg superfornøyd med at denne uken er over. Det har bare vært den ene nedturen etter den andre, så jeg håper på litt lysere dager fremover nå :-)  Høydepunkt:

  Vi får starte med alle høydepunktene. Det har faktisk vært en god del av disse og! Det har vært ordenltig sommervær her, vi har passet Leo hele uka og gått mange fine turer, vært mye hos mamma og møtt en venninne. Men mitt største høydepunkt har allikevel vært kjæresten min som har vært så snill, trøstende og tålmodig med meg♥  Nedtur:

  Den aller største nedturen er så klart at min lille pusekatt måtte bli avlivet. Det har vært utrolig trist å tenke på det, og ikke minst å venne seg til den tanken om at hun virkelig er borte for alltid..

  Latter:

  I dag da Morten og jeg gikk en lang tur med Leo. Selvfølgelig begynte det å pøsregne, og så klart var vi så langt unna hjemmet som mulig. Jeg hadde hverken noe jakke,hette, eller paraply med meg. Typisk! Haha, endte med at vi løp hele veien hjem. Det var slitsomt da, nå er det morsomt å tenke på det.  Sang:

  Jeg har faktisk ikke hørt på noe musikk denne uken. Det har for det meste gått i radio når jeg har vært på jobb. Ellers har jeg ikke følt for å høre på noen ting hjemme.

  Serie/film:

  Har virkelig ikke noe godt svar her heller. Morten og jeg har sett et par filmer denne uken, men begge viste seg å være skikkelig crap. Ingen film eller serie å tipse om, men jeg kan jo anbefale dere å ikke se "I am the pretty thing that lives in the house" eller den nye Tarzan filmen. Sistnevnte har jeg ikke sett ferdig ennå, men den har vært så kjedelig og teit så langt at jeg tviler på at den kan bli noe bedre.  Craving:

  Jordbær!! Og burger fra Kverneriet, hoho.

  Tanke:

  Haha, jeg har vært ganske nedfor og tenkt litt på døden og hvor rart det egentlig er. I forbindelse med katten min som ble avlivet, og egentlig litt også på grunn av det grusomme som skjedde i England. Det er så sykt mange tanker som surrer rundt i huet mitt når det gjelder akkurat dette, men aller mest synes jeg det er rart. Uvant, ukomfortabelt og rart.

  Planer for neste uke:

  Jeg håper virkelig at denne uken som kommer blir bedre enn denne her. Tror faktisk denne uken er årets verste så langt, så det skal litt til å slå den. Men da håper jeg på at alt går oppover nå :-) Jeg har ingen spesielle planer videre og det er utrolig deilig! Bortsett fra å jobbe skal jeg bare gjøre det jeg vil og jeg gleder meg skikkelig til det!

 • Publisert: 28.05.2017, 20:58
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • 13 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 14.05.2017, 14:46
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • Høydepunkt:

  Det må bli begge dagene jeg var på messa her i byen, men kanskje spesielt på fredag da jeg turte å ta litt karuseller. Ellers var gårsdagen også veldig fin med på shopping med en venninne og date med kjæresten min senere!

  Nedtur:

  Hmm, tror faktisk jeg ikke har noe spesielt å komme med her? Jeg kan jo nevne at jeg fortsatt er sånn halveis syk. Gleder meg til det gir seg..  Latter:

  Haha! I går da jeg shoppet med Zoe og gikk rundt og så på et skjørt som hang høyt oppe. Begge stod og vurderte det skikkelig lenge. Helt til jeg så litt mer nøye og det viste seg å være en topp.. Blinde jenter♥

  Sang:

  24K Magic av Bruno Mars, haha...

  Serie/film:

  SKAM!! Jeg digger sesongen nå, og synes det er skikkelig kjipt at det blir en hel uke til neste episode!  Craving:

  Helt klart burger fra Kverneriet som jeg har gått og tenkt på en god stund nå. De lager seriøst verdens beste burgere.

  Tanke:

  Kjæresten min har startet på en ny jobb og jeg har vært så lykkelig og glad for det. I tillegg har jeg jo også tenkt litt på 17. mai antrekk. Ikke bare bare å planlegge det når det er meldt drittvær, men noe har jeg jo nå endt opp med.  Planer for neste uke:

  Neste uke skal jeg så klart feire 17. mai og jobbe litt. Tror ikke jeg har noen flere planer og det er i grunn veldig deilig!

 • Publisert: 14.05.2017, 14:46
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • 16 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 07.05.2017, 14:00
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • Er det noe jeg kan skrive under på, så er det det at denne uken har vært innholdsrik. Det har vært en skikkelig berg og dalbane med både flere nedturer, men også mange fine høydepunkter. In the end så synes jeg uken har vært bra, uansett!  Høydepunkt:

  Hoho, her er det mange! Må jo så klart nevne været som har vært denne uken, og at jeg har vært så mye ute og gått så mange turer. Tatt utrolig mange bilder, og lært litt mer om kameraet mitt. Dyrene til mamma har vært her hele uken, og det har vært utrolig koselig. Den lange hundeturen jeg gikk med venninna mi på fredag, og så klart gårsdagen som var så bra! I tillegg er jeg så glad for at familien min endelig har kommet hjem igjen fra ferie.

  Nedtur:

  Listen er lang her også. Festen natt til første mai var en fiasko, jeg ble skikkelig syk, hadde en heftig krangel med kjæresten min (haha), og sist men ikke minst.. bilen til mamma (som jeg kjørte i dag) ble plutselig "ødelagt". Og så klart må jeg nevne at Pusseline nå har blitt levert hjem igjen, og Leo skal tilbake i morgen. Trist!  Latter:

  Ehem, kanskje den dagen da halvparten av klærna jeg hadde på meg var på vranga? Eller da en dame spurte om Leo var ekte og jeg svarte at han var det, for jeg skjønte ikke at hun egentlig mente om han var rasehund? Følte meg i hvert fall veldig dum begge gangene..

  Sang:

  Tuesday av Burak Yeter. Omg, jeg digger den så sykt!

  Serie:

  Denne uken har jeg sett på en serie som heter "Verden Belyst" som er en Netflix Original serie. Jeg likte den veldig godt og tenker å skrive om den i et eget innlegg snart.  Craving:

  Helt klart grillmat som jeg har hatt lyst på veldig lenge.

  Tanke:

  Det har vært så fint vær og jeg har prøvd å være så mye ute som mulig. Jeg har tenkt litt på at det er vanskelig for meg å finne balansen mellom det å være ute, trene, lese og sånt, og sitte hjemme og game foran pc'en, Har lyst til å gjøre begge deler, haha! Tenkte også å skrive litt mer om det i et eget innlegg.

  Planer for neste uke:

  Allerede i morgen har broren min bursdag, og da skal det feires! Ellers må jeg prøve å bli frisk så fort som mulig. Har flere vakter denne uken, så litt jobb blir det også. Åh! Så må jeg så klart finne noe fint å ha på til 17. mai!

 • Publisert: 07.05.2017, 14:00
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • 18 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 30.04.2017, 11:13
 • Kategori: UKEN SOM GIKK


 • Høydepunkt:

  Denne uken har jeg nesten bare jobbet. Positivt at jeg fikk så mange vakter på jobb. Men selve høydepunktet var kanskje i går da jeg hadde min første fridag. Det var utrolig deilig å kunne stå opp og ha hele dagen fri. I tillegg kom jo dyrene til mamma på besøk her i går, og skal være her i en hel uke! Så det er jeg også veldig glad for.

  Nedtur:

  Egentlig ikke noe spesielt å dele her. Mamma og broren min dro på ferie i dag og jeg synes det alltid er like skummelt at de to skal fly vekk. Haha, jeg har begynt å få flyskrekk når jeg er ute og reiser, og nå har jeg i tillegg begynt å bekymre meg for når familien skal fly og! Det er ganske plagsomt og jeg kjenner meg selv godt, jeg kommer til å gå rundt og tenke på det helt til de er trygt plassert hjemme igjen.  Latter:

  Dere kan lese om flausen min i et eget innlegg HER. Jeg kjørte bil og sang som en gærning mens jeg ringte til både mamma og en venninne... Cringer fortsatt når jeg tenker tilbake på det, haha!

  Sang:

  Oh god, kan ikke tro at jeg skriver dette, men You don't know me av Jax Jones er faktisk ukens sang. Jeg synes den er så sykt dårlig og stygg, og jeg digger den helt sykt. Hvordan går det egentlig an?!

  Serie:

  Orphan black fortsatt! (Det var ukens serie forrige uke også). Jeg har nå sett ferdig første sesong og har begynt på nummer to. Eget innlegg om serien kommer snart!  Craving:

  Hmm... egentlig alt usunt. Brus, godteri, chips, og sjokolade.. Og kaffe som jeg har lyst på døgnet rundt for tiden!

  Tanke:

  Her om dagen så jeg litt på God Morgen Norge mens jeg var på jobb, og de snakket om Senja, som er en øy nord i Norge. Jeg fikk så lyst til å dra dit, eller i hvert fall dra nordover. Eller bare dra langt vekk på roadtrip til et nytt sted i Norge. Jeg snakket litt om dette med Morten, og vi skal prøve å få det til muligens i løpet av mai?! Det hadde vært så sykt kult. Jeg må bare ikke få opp håpet i tilfelle det ikke blir noe av, hehe.

  Planer for neste uke:

  Neste uke er målet mitt å trene mye, gå lange turer med Leo, ta masse bilder, og lære meg litt mer innenfor kameraet. Også er det jo så klart alt det andre jeg ikke har fått gjort de siste ukene, nemlig å rense pc'en og ompotte plantene. Haha, disse to tingene er så sykt langt nede på prioriteringslista at jeg lurer på om jeg noensinne kommer til å få det gjort.. haha!

 • Publisert: 30.04.2017, 11:13
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • 6 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 23.04.2017, 21:04
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • Høydepunkt:

  Det må nok bli det at jeg endelig fikk tatt etterveksten og klippet håret! Det var så på tide og deilig å få det unnagjort.  Nedtur:

  Jeg tror faktisk ikke det har skjedd noe spesielt dumt denne gang. Jeg kan jo nevne det at etterveksten ble helt gul, haha! Men jeg jobber med saken for å fikse det..

  Latter:

  Dette skjedde i går da jeg kjørte bil sammen med Morten. Jeg kjører... og plutselig ser jeg ned og ser en svær edderkopp krype nedover låret mitt. Jeg freaka helt ut og begynte å hyle som en gærning. Stoppet bilen midt i gata (takk og lov for at vi var i et nabolag) og begynte å veive med armene og få helt panikk. Jeg fikk slått den vekk et eller annet sted, så nå er jeg redd for å sitte i bilen for jeg vet den er der et sted... Må bare si at jeg egentlig ikke er redd for edderkopper så lenge de holder avstand fra meg. Når jeg plutselig finner dem kravlende på meg er det noe annet..  Sang:

  Korn har kommet med et nytt album som heter The Serenity of Suffering. Jeg synes alle sangene på albumet var skikkelig kule!

  Serie:

  Begynte å se på enda en ny serie. Orphan Black denne gang. Så langt er den spennende og grei. Noen som har sett på den?

  Craving:

  Omg, jeg har hatt helt sykt dilla på ristet brød med krydderskinke og agurk på. Det er så sykt godt. Tror det har gått tre pakker med krydderskinke bare denne uken her!  Planer for neste uke:

  Trene mye og finne en dag jeg har fri sånn at jeg kan rense pc'en innvendig! Den er så full av støv, så det er på tide. I tillegg fikk jeg ikke ompotta plantene mine denne uken, så det må jeg få gjort asap nå.

  Hvordan har uken din vært?

 • Publisert: 23.04.2017, 21:04
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • 16 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 16.04.2017, 11:00
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • Høydepunkt:

  Denne ukens høydepunkt er definitivt torsdag og fredag! Jeg hadde fri begge dagene og koste meg msse med kjæresten min. Vi bestilte kinesisk mat hjem, gamet masse, var på bowling med noen venner (og jeg knuste alle HOHO, et høydepunkt i seg selv), og sett Get Out på kino. Dagene var innholdsrike og morsomme. I tillegg må jeg jo nesten ta med hundeturen jeg hadde med en venninne på onsdag, der vi gikk rundt ti kilometer! Det var også veldig koselig.  Nedtur:

  Det må nok være det at jeg ga opp trening og mitt nye, sunne liv på onsdag. Det har vært veldig deilig å slippe å tenke på det, og nyte friheten. Jeg angrer ikke på at jeg valgte det, det er bare kjipt at det skjedde. Hvis det gir noe mening, haha!

  Latter:

  Ikke så veldig morsomt, men jeg kommer ikke på noe annet for denne kategorien! Da Leo var her en av nettene, begynte plutselig utgangsdøra å dunke svakt (fordi den ikke var ordenlig igjen). Morten og jeg våknet plutselig opp til en litt skeptisk Leo som stod midt i stua og knurra og bjeffet veldig lavt mot døra. Haha, hvem skulle tro at den pingla kunne tørre å gjøre noe sånt! Forventet det virkelig ikke av han. Flinke vakthunden min♥

  Sang:

  Omg, på radioen hørte jeg en sang som jeg ikke likte. Men jo mer jeg hørte på den, jo bedre ble den. Endte opp med en digge den helt sykt, og har hørt på den nonstop hele uken. Det er Passionfruit av Drake. Hehe, ikke akkurat min type musikk, man jeg digger den sangen så mye! Hør på den!  Serie:

  Denne er lett! 13 Reasons Why som du finner på Netflix. Tenkte å skrive et eget innlegg om serien når jeg er ferdig med å se den. Det blir ikke lenge til, for å si det sånn!

  Craving:

  Jeg har tenkte mye på pannekaker denne uken. Har cravet det hele uken, men ikke giddet å lage det. Next week!

  Planer for neste uke:

  Her har jeg en hel liste! Først og fremst skal jeg trene hver dag og spise sunt. Ellers har pc'en min begynt å klikke og gå tregt, så jeg må kjappe meg og rydde litt i den. Jeg og skal til frisøren denne uken og ta etterveksten og klippe meg. Også vil jeg prøve på å ompotte plantene mine og fylle på mer jord der det trengs. Det er på tide!


   

 • Publisert: 16.04.2017, 11:00
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • 4 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 09.04.2017, 13:46
 • Kategori: UKEN SOM GIKK


 • God morgen, folkens! Skjønner ikke hvordan jeg klarte å stå opp før tolv i dag, når jeg la meg så sent i går. Men deilig å stå opp tidlig å få noe ut av dagen! Hittil har jeg bare rukket å drikke en kopp med kaffe og løse påskemysteriet på melkekartongen. Noen andre som har løst den? Synes det er kjempemoro, jeg! Rett før Morten og jeg skulle gi opp i dag, klarte jeg å løse det, hoho. Ellers er planen i dag å gå en kjempelang tur med Leo, og tilbringe kvelden hos mamma. Her er min uke oppsummert først:

  Høydepunkt:

  Denne uken hadde jeg gledet meg så mye til helgen, så det er definitivt høydepunktet. Og så klart mitt nye tastatur som jeg kjøpte i går. Deilig å bli kvitt det gamle!

  Nedtur:

  Tror faktisk ikke det har skjedd noe spesielt dumt eller leit denne uken. Alt har vært så bra. Ja takk til flere slike uker!  Latter:

  Hehe :-) Skjer så mye tull på kjøkkenet med meg. Denne uken stekte vi en pizza i ovnen en kveld. Da jeg skulle ta den ut, klarte jeg å komme borti den varme oven, sånn at jeg reagerte med å slippe hele pizzaen. Den sklei bare fint ned på bunnen av ovnen og begynte å brenne seg fast der. Vi fikk litt panikk og bare "what the hell, hvordan får vi den opp", men til slutt fikk jeg den trygt opp igjen med to stekespader. Håper jeg ikke er den eneste som kløner så mye!

  Sang:

  Cunninlynguists som er min all time favorite musikk gruppe kom med et lite album på tre sanger denne uka. Er du interessert i å sjekke det ut så finner du det HER! Jeg likte Red Bird best♥

  Serie:

  Sesong tre av Bates Motel kom ut på Netflix (etterlengtet!), så jeg har sett en del på det. Hele serien er å anbefale. Har dere sett eller hørt om filmen Psycho? Serien er forløperen til filmen, og viser historien til de folka før det som skjer i filmen. Selv har jeg ikke sett filmen, men tenker å se den når jeg er ferdig med serien.

  Craving:

  Energidrikk. Som jeg egentlig hadde besluttet å slutte å drikke for alltid. Haha, får prøve på nytt igjen fra i morgen av!

  Planer for neste uke:

  Det er kun én plan jeg har for denne uken som kommer nå, og det er å sette i gang med treninga. Jeg er altfor slækk..noe må gjøres!


   

  Ha en fin søndag!!

 • Publisert: 09.04.2017, 13:46
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • 14 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 02.04.2017, 20:39
 • Kategori: UKEN SOM GIKK


 • Da var denne uken over også! Her går det unna. Uka mi har vært stappa. og det har vært en del å gjøre hver dag. Enten jobb, eller så har andre ting bare dukket opp. Alt i alt har det vært en veldig fin uke, da!

  Høydepunkt:

  Er så sykt glad og fornøyd med at vi har fått rydda opp på terassen. Det har blitt så kult og chill der, at jeg vil være der hele tiden, haha. Ellers så har denne helgen vært et høydepunkt i seg selv. Vi har hatt fest hos oss på fredag, jeg så broren min i et skuespill i går, også ble det enda en feiring i dag!  Nedtur:

  Denne uken hadde jeg kun én og en halv vakt på jobb. Det er så og si ingenting. Det er så skrapa for vakter på jobb for tiden at jeg nesten blir litt redd. Det har generelt vært veldig dårlig hele denne måneden, så får håpe det blir litt bedre fremover nå!

  Latter:

  Det skal alltid skje så mye rart med samboeren min og meg! Denne uken ryddet vi jo som sagt på terassen, og jeg fant frem en gammel drone jeg hadde fått av Nat Geo abonnementet mitt. Hadde ikke brukt den en eneste gang siden jeg fikk den for to år siden. Men der og da, fikk jeg pluselig lyst til å prøve den ut. Satte i batterier i kontrollen, og vips var den good to go. Bare synd jeg ikke hadde noe talent når det kom til styringa. Den fløy ukontrolerbart rundt omkring før den kræsjet flere ganger. Det ble mye av både hyling og latter. Desverre endte det med at den kutta opp fingeren til Morten, kræsja i veggen og ble ødelagt. Det var den moroa liksom..  Sang:

  For noen dager siden kom jeg på at det var lenge siden jeg hadde hørt på musikken til Ray William Johnson. Dere vet.. han equals three youtubefyren. Han har laget så sykt mye random og morsom musikk. De siste dagene har det gått på repeat her hos oss, haha! Sjekk ut Tig Ol' Bitties, Club Villain og My Balls.  Serie:

  Denne uken har Morten og jeg sett på Black Mirror. Jeg hadde adda den helt random i lista mi på Netflix, og plutselig en dag sjekket vi den ut. Hadde ikke noen store forventninger, men der ble jeg overasket! Viste seg å være en skikkelig bra serie, som jeg anbefaler alle å sjekke ut. Hver episode er en liten fortelling, som ikke har noe med resten av episodene å gjøre. Så det er bare å begynne hvor man vil!

  Craving:

  Jeg tror faktisk ikke jeg har cravet noe spesielt denne uken. Kan jo nevne at jeg har spist en goood del pizza da (♥), så var kanskje en liten craving der.


   

  See u next week!

 • Publisert: 02.04.2017, 20:39
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • 0 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 19.03.2017, 18:15
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • Når du leser dette, er jeg på jobb og arbeider hardt! Skrev innlegget på forhånd så det skulle komme til samme tid som alltid. Her er oppsummeringen av min uke. Den har for det meste vært enkel og grei!

  Ukens høydepunkt:

  Hmm, kanskje at jeg fikk ha Leo her siden torsdag? Ellers var det sykt deilig å komme hjem igjen fra Tenerife på tirsdag. Jeg hadde gledet meg til så mye, blant annet å se igjen family'n min og sove i senga mi igjen. Uten om det har det ikke skjedd noe mer spennende egentlig.  Ukens nedtur:

  Ikke noe spesiell hendelse å ta med her. Endte jo opp fra å ha frihelg til å jobbe både i går og idag, så det var jo litt kjipt. Det er sikkert det kjipeste som har skjedd denne uken, og det er jo ikke så ille!

  Ukens lættis:

  Da vi skulle fly hjem igjen på tirsdag skjedde det så jævlig mye dumt ass. Blant annet: Vi skulle bli hentet av en buss på hotellet, og bli kjørt rett til flyplassen. Hotellet lå opp en gigantisk bakke, og det var visst kjent at bussene ikke kjørte opp dit. Vi ringte derfor til Ving (som var ansvarlige for dette her), og spurte hvor det var meningen vi skulle vente på bussen. Gå 200 meter ned til hovedgata også til venstre helt til dere kommer til et busstopp. Der! Ok, tenkte vi da, og ruslet ned til dette busstoppet klokken halv tre om morgen. Vi skulle bli hentet klokken 02.50. Vi stod og ventet og klokken begynte å sakte, men sikkert tikke over tiden, og jeg kjente jeg begynte å bli stressa. Klokken tre var det fortsatt ikke noen buss der, vi ringte til Ving igjen og de bare sa det samme igjen. Så gikk det noen minutter også dukket bussen opp. I det jeg skal til å gå på, ser bussjåføren stygt på meg før han påpeker med noen mumlende, engelske ord at vi er helt fjerne som står her, når resten av folka stod og ventet på hotellet. Han hadde visst kjørt rundt og begynt å lete etter oss i gatene... Haha, klarte ikke å se noen i øynene da jeg satte meg på bussen.. Typisk at sånt skal skje meg.  Ukens sang:

  Pet Sematary av The Ramones. Ah, den er så kul, hør på den!

  Ukens bok:

  Jeg har ikke lest noe ferdig denne uken, men akkurat nå holder jeg på å lese "Sjarmen med tarmen". Så det blir ukens bok! Anmeldelse av den kommer så fort jeg blir ferdig med den.  Ukens craving:

  Kaffe!! Jeg sluttet jo å drikke kaffe fast hver morgen for en stund siden. Har hørt at etter tre dager med kaffe, blir man hekta igjen på koffein, så jeg er så redd for at det skal skje igjen. Har derfor ikke kunnet drikke så mye som jeg hadde ønsket, men litt ble det!

   

  Har uken din vært fin?

 • Publisert: 19.03.2017, 18:15
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • 6 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 12.03.2017, 21:02
 • Kategori: UKEN SOM GIKK


 • Det er så deilig når man har ferie og mister oversikt over hvilken dag det er. Elsker den følelsen. Akkurat nå er det ikke så lenge til vi drar hjem igjen, så nå MÅ jeg følge med på dagene, ellers får jeg helt hetta. Så ja.. har fått med meg at det er søndag i dag. Enda en uke som er over, og vi er enda en uke nærmere sommer! Her er min oppsummering av uka.

  Ukens høydepunkt:
  Tenerife, uten tvil! I tillegg har dagene til nå vært ekstremt varme og deilige. Det har virkelig vært perfekt!  Ukens nedtur:
  Det må vel bli det sjokket jeg fikk da jeg så hotellet vi skulle bo på denne uken her. Hotellet er klart den største nedturen, men vi har heldigvis nesten ikke oppholdt oss der. 

  Ukens lættis:
  Ehm, hvor skal jeg starte? Det er vel vanlig at det oppstår ekstra mange pinlige situasjoner når man er ute og reiser, og denne turen er ingen avvik fra det. Kan jo nevne at vi dro til feil hotell midt på natta da vi akkurat ankom øya, at jeg hoppet ut i havet for å bade og bikinitoppen gled ned uten at jeg merket det, at Morten glemte badebuksa den ene dagen, og sikkert det verste... at en gammel mann begynte å spy ut av nesa rett ved oss. Sikkert mye mer, men det er alt jeg kommer på i farta nå!  Ukens sang: 
  Absolutt ingenting. Har nesten ikke hørt på musikk denne uken. Trist.

  Ukens bok:
  Menn som hater kvinner som jeg fikk lest ferdig! Og Ond kjemi som jeg leser nå, som er en sykt kul bok!

  Ukens craving:
  Is! Jeg har spist is her hver dag, noen ganger flere om dagen også.  Hvordan har din uke vært?

 • Publisert: 12.03.2017, 21:02
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • 6 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 05.03.2017, 22:58
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • Søndag kveld... igjen. Ukene går så sykt fort for tiden. Her er en liten oppsummering av uken min. Noe særlig spennende har den ikke vært, men det gjør ikke noe. Neste uke blir det Tenerife! ♥ Can't wait!   Ukens høydepunkt: 

  Denne uken har jeg hatt min første treningsøkt for i år, og jeg er så utrolig stolt over meg selv for det! Ikke nok med det, trente også dagen etter, så det har blitt hele to økter denne uka. Nå gjenstår det bare å prøve å opprettholde denne "motivasjonen" videre, og prøve å trene minst like mye i de neste ukene!

  Ukens nedtur: 

  Hadde min faste jobbhelg denne uken, så det var jo ganske lame. I tillegg var begge vaktene tidligvakter, så jeg fikk hverken noe ut av fredags- eller lørdagskvelden. Heldigvis tre uker til neste gang!  Ukens lættis:

  Da jeg av en eller annen dum grunn skulle dyppe foten min ned i dammen og kjenne på isen.. Og endte opp med å dyppe halve foten i vannet fordi isen ikke var noe tykk i det hele tatt. Bra jobba.. Ellers så skjedde det jo en del kleint på treningsenteret som dere kan lese om HER.

  Ukens sang: 

  Turn me on av The Fray.

  Ukens craving:

  Donuts! Og det tristeste er at jeg ikke har fått spist en eneste en...

  Snakkes mer i morgen!

 • Publisert: 05.03.2017, 22:58
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • 2 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 26.02.2017, 20:16
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • God kveld! Jeg tenkte jeg skulle prøve meg på et sånt "uken som gikk" innlegg. Har sett litt rundt omkring på andre blogger for å prøve å få litt inspirasjon, og egentlig funnet mye forskjellig. Tenker jeg prøver det nå fremover og ser om det er noe jeg skal fortsette med! Kort oppsummert har denne uken vært helt grei. Har jobbet en del, og hatt en del fri også. Alt i alt, helt OK!  Ukens høydepunkt:
  De fleste dager har vært ganskje kjedelige denne uken. Jeg har jobbet en del og egentlig ikke gjort noe spesielt. Gledet meg sykt til helg og frihet, så fredagen og starten på helgen var nok høydepunktet!

  Ukens nedtur:
  Tror faktisk ikke det har vært noe nedtur denne uken? Ikke noe jeg kan komme på nå i hvertfall.

  Ukens lættis:
  Da kjæresten min skulle kjøpe en elektrisk tannbørste og kom hjem med en vanlig tannbørste fra matbutikken (uten å skjønne det selv). Dette skulle vi liksom gi i bursdagsgave til noen... Snakk om å være fjern, haha! Vi fikk oss hvertfall en god latter.  Ukens sang:
  Start me up av The Rolling Stones.

  Ukens Serie/film:
  The Affair, som er en serie på HBO. Synes ikke den er noe spesielt spennende, men det er det eneste jeg har sett på denne uken.

  Ukens craving:
  Denne uken har jeg vært helt gæren etter kakao. Jeg tror jeg har drukket flere kopper med det hver dag, det er jo så godt!  Nå ble jeg fristet til å lage meg en kopp med kakao, så da skal jeg gjøre det! Tenkte å dele bilder av det "nye" kjøkkenet også, så det kommer snart!

  Hvordan har uken din vært?

 • Publisert: 26.02.2017, 20:16
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • 4 kommentarer
 • hits