vuvevu

SPILLET SOM GJØR MEG GAL

 • Publisert: 30.06.2017, 18:48
 • Kategori: GAMING
 • For litt over et år siden satt jeg og lata meg i sofaen. Hadde ingenting å gjøre og lengtet etter å ha et spill jeg kunne nørde max. Etter en rask titt innom Playstation Store fant jeg Bloodborne som jeg bare kjøpte uten videre. Fra å se på et bilde avgjorde jeg at spillet så morsomt ut og kjøpte det uten videre vurdering. Gjett om jeg angret rett etterpå? Haha! Jeg angret fordi jeg trodde jeg aldri kom til å klare det. Men etter litt motivasjon fra folk bestemte jeg meg for å virkelig prøve.. -Og hey! Det viste seg å faktisk være ganske gøy.  For de som ikke vet så er Bloodborne et spill der man ikke får lagret når man føler for det. For å komme til et lagringspunkt må man komme seg gjennom et antall med fiender, dør man underveis så erre bare å starte på nytt igjen. Når man dør, mister man også alt av penger man bærer. Det sier seg selv at dette spillet er jævlig irriterende, og jo lenger man kommer jo verre blir det. Er ikke rart jeg ga det opp til slutt.

  Vel.. et år senere er jeg her igjen. Dear Bloodborne, we meet again. Jeg tok frem spillet i går og skjønte så klart hvorfor jeg hadde ragequitta et år tidligere. Haha, for et spill ass. Det får meg til å klikke helt. Bare i går satt jeg hele dagen med det, og fikk gjort minimalt. Man bare dør og dør og dør og dør. Jeg må virkelig samle tålmodigheten for å klare å gjennomføre det. Planen er å gjøre det denne gang,  men vi får se om jeg klarer det. Det er vel meninga man skal sitte og rive seg i håret mens man holder på med det. Håper bare jeg har nok hår.

 • Publisert: 30.06.2017, 18:48
 • Kategori: GAMING
 • 8 kommentarer
 • PÅ TIDE Å KANSKJE PAKKE KOFFERTEN SNART

 • Publisert: 30.06.2017, 09:41
 • Kategori: HVERDAG
 • God morgen, folkens! I dag er jeg tidlig oppe. Tenkte det var lurt å stå opp og ha god tid når jeg har en del greier som skal gjøres. Allerede i morgen drar jeg til Kreta, men jeg har ikke pakket ned en eneste ting. Jeg har ikke engang begynt å planlegge hva jeg skal pakke. Kanskje på tide å gjøre det snart? Jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig til å dra, men klarer allikevel ikke å få meg selv til å begynne å pakke. Hehe. Før da jeg var mindre kunne jeg begynne med sånt en uke før jeg skulle reise vekk. Morsomt hvordan det har endret seg!
  Yepp, jeg hentet kofferten fra kjelleren bare for å kunne legge ut et bilde av den her..

  Jeg var så dum og bestilte klær på nett på tirsdag, i håp om at det skulle rekke å komme frem før i morgen. Siden det stod 2-6 dager tenkte jeg det var mulig, men når jeg ser på bestillingen min nå, har ikke tinga engang blitt sendt ut ennå.. Sykt lame! Jeg bestilte en super fin bikini som jeg håpet på å kunne ta med på tur, men da får den bli liggende til når jeg kommer hjem igjen. Jeg får heller dra ned til byen i dag og se om jeg finner noe fint der.

  Dagens oppgaver bare hoper seg opp. Jeg får snart begynne å tenke på å sette i gang, men først.. litt gaming.

 • Publisert: 30.06.2017, 09:41
 • Kategori: HVERDAG
 • 8 kommentarer
 • DETTE LESER JEG FOR TIDEN

 • Publisert: 29.06.2017, 12:14
 • Kategori: HVERDAG
 • Aaah, bøker.. jeg har sikkert hundrevis av dem slengende rundt. Mange av dem har jeg ikke beguynt å lese på, og allikvel hamstrer jeg dem som om det skulle vært mat. Haha! Noe jeg i hvert fall ikke sliter med å velge meg ut er bøker i en bokhandel. Jeg synes alt virker spennende og skulle gjerne lest alt. Det er nok derfor bokhylla mi er så full av så mye random. Og listen med bøker jeg ønsker meg er fortsatt lang.  Tenkte jeg skulle vise dere litt av hva jeg holder på å lese nå. Ikke verdens mest spennende innlegg merker jeg, men men. Jeg føler jeg fremstår som tidenes nørd når jeg viser dere den lille bokhaugen jeg pløyer meg gjennom akkurat nå. I sommer har jeg bestemt meg for å lese Biologi 1 som er fra videregående pensum for biologifaget. Litt morsomt, jeg hadde de fleste realfag på vgs, bortsett fra biologi. Har alltid interessert meg for natur og dyr, men bare ikke i faget. Nå synes jeg det er på tide å sjekke det ut. Jeg vurderer tross alt å kanskje slenge meg på biologistudier til neste år, så fint å vite litt hvordan faget er på forhånd. Selv om det ikke skulle bli noe av studiene, så lærer jeg uansett mye nytt fra boken. Synes den er så koselig og fin, så det er bare hyggelig å sette seg ned og nørde litt i den.

  Ellers holder jeg fortsatt på med forrige måneds National Geographic utgave. Det er seriøst tidenes beste blad! Dropp Illustrert Vitenskap, det kan ikke måle seg med dette bladet her, haha. Og til sist har jeg nettopp begynt på en ny bok, "En kort historie om nesten alt". Har ikke kommet noe særlig langt i den, men wow så kul den er! Allerede etter første kapittel var jeg helt betatt. Det er en bok som handler om det meste innefor vitenskapen. Forklart på en chill, forståelig og morsom måte. Den perfekte boken for meg, i hvert fall :-)

 • Publisert: 29.06.2017, 12:14
 • Kategori: HVERDAG
 • 13 kommentarer
 • TRE ÅR FOR NOTHING

 • Publisert: 28.06.2017, 17:37
 • Kategori: PERSONLIG
 • Som jeg har nevnt flere ganger på denne bloggen så har jeg studert kjemi i tre år. Jeg søkte meg inn på studiet rett etter videregående og følte meg kjempe smart for å ha gjort det. Andre folk valgte friår, men jeg tenkte ikke noe særlig over det. Jeg var bare glad for at jeg hadde funnet det som passet for meg, og interesserte meg. På videregående hadde jeg både hatt kjemi 1 og 2 og visste hva jeg gikk inn for. Jeg trivdes med faget, syntes det var spennende og kult. Læreren min var også kjempe flink og inspirerende. I og med at jeg synes faget var gøy, og det ikke krevde hardcore mattekunnskaper, bestemte jeg meg for å fordype meg mer innenfor det. Å tenke på at jeg en dag skal måtte finne meg en jobb med de kunnskapene jeg skulle lære stod ikke i mitt hode. Jeg var bare som sagt glad jeg hadde funnet noe å studere.  Nå sitter jeg her og tenker tilbake til den gangen. Det er nå fem år siden jeg ble ferdig på videregående og to år siden jeg ble ferdig med en bachelorgrad i kjemi. Tenk det, jeg klarte virkelig å gjennomføre det! Men her sitter jeg hjemme i Tønsberg og jobber som assistent i hjemmesykepleien. Ikke at det er noe galt i det, det var bare ikke det jeg studerte i tre år for. Jeg vet ikke helt hva jeg forestilte meg, men det var i hvert fall ikke dette. Jeg trodde vel jeg skulle ha flaks som alltid, og at ting bare skulle ordne seg for meg. Vel, det gjorde ikke det. Etter endt studie håpet jeg på at jeg skulle få en eller annen form for jobb innen kjemi. Hva som helst. Jeg søkte på absolutt alt jeg kom over. Motivasjonen min var på topp, noe jeg også nevnte så mange ganger i jobbsøknadene mine. Men jeg ble ikke invitert til et eneste jobbintervju. Da jeg til og med ikke fikk noe jobbintervju på en laborantstilling som krevde kompetanse tilsvarende fra videregående, ga jeg helt opp. Det var vondt å innse det. Jeg kommer aldri i livet til å få noen jobb med denne bachelorgraden.  Jeg føler meg dum som egentlig trodde noe annet. På nettet leste jeg at man fint kunne få jobb med en bachelor, selv om mange valgte å studere videre til en master. Så da tok jeg det for god fisk og levde lykkelig med det håpet om at jeg også en dag skulle få jobb. Jeg tror man enten må kjenne de rette folka eller ha en rimelig mengde med flaks for å faktisk få seg en jobb etter bare tre år med studier. Den flaksen hadde ikke jeg. Så da sitter jeg her. En kjemiingeniør som jobber som assistent i hjemmesykepleien. Har studielån tilsvarende tre år som må nedbetales og absolutt null anelse om hva jeg skal fremover. 

  Jeg føler meg litt lost egentlig. Jeg både angrer og angrer ikke på at jeg studerte i tre år. Angrer på det fordi jeg endte opp i en blindgate. Nærmest kasta bort tre år av livet mitt på et studie jeg ikke får bruk for videre. Istedet kunne jeg jobbet og tenkt litt nøyere etter hva jeg egentlig hadde lyst til å utdanne meg som. Ellers angrer jeg ikke på alt det jeg har lært. Kjemi er et fantastisk og spennende fag, og ved å lære seg det, lærer man også mye om naturen, kroppen, klimaet, maten og absolutt alt annet rundt deg. Og akkurat det er jeg glad for. Glad jeg i hvert fall sitter igjen med noe.  Jeg håper folk tenker seg godt om før de velger å studere. I hvert fall når det kommer til slike fag som kjemi. Vær klar over at det ikke er en selvfølge å få jobb. Nå vet jeg ikke hvordan det er for folk som studerer videre til master- og doktorgrad, men når det kommer til bachelor så holder det absolutt ikke. Gjør deg klar til å jobbe hardt og nørde i fem-syv år i strekk, eller tenk deg om en gang til. Ikke gå i samme fella som meg. Go hard or go home.

 • Publisert: 28.06.2017, 17:37
 • Kategori: PERSONLIG
 • 8 kommentarer
 • FERIE OG FRIHET

 • Publisert: 28.06.2017, 12:18
 • Kategori: HVERDAG
 • I dag er det nøyaktig syv dager siden jeg startet ferien min. Syv dager som har forsvunnet på et blunk. Jeg blir nesten litt engstelig for at resten av ferien min skal gå like fort, men trøster meg med at det fortsatt er to uker igjen. De siste dagene har jeg virkelig levd luksuslivet. Jeg har vært oppe sent og sovet lenge på morgenene. Jeg har spist seigmenn til frokost og chips til kveldsmat, og ellers har jeg fylt dagene med ingenting og masse latskap. Spør du meg, er dette den perfekte ferien, i hvert fall er det det for meg. Skulle gjerne hatt det sånn hver dag, hehe.  Jeg merker at jeg ikke helt vet hva jeg skal skal eller vil gjøre når dagene plutselig er så lange og tomme. Vanligvis har jeg tusen ting jeg skulle ha gjort, bøker som skal leses ut, uferdige spill som venter, puslespillet mitt som fortsatt tar opp hele sofabordet, serier som skal sees og sikkert enda mye mer.. men når jeg plutselig har fri og har hele dagen til gode, aner jeg ikke hva jeg skal fylle den med. Ganske typisk. Jeg har en haug av "aktiviteter" som venter på meg. Nå må jeg bare plukke ut en og hoppe ut i det. But which one? Luksusproblem.

 • Publisert: 28.06.2017, 12:18
 • Kategori: HVERDAG
 • 15 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 27.06.2017, 11:08
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • Høydepunkt:

  Campingturen så klart, og spesielt lørdagen som var tidenes slækkeste dag. Jeg dro sovemadrassen med putene og dyna (ja, det er sånn jeg camper) ut i solen og sov bort halve dagen i den. Ellers føltes alt så idyllisk rundt meg med sol, blå himmel og glade venner. Jeg hadde det virkelig helt topp!  Nedtur:

  Jeg kan fortsatt ikke komme meg over at det var så dårlig vær på sankthans. Så sykt teit at det var supervarmt alle dagene den uka bortsett fra på fredag... Hva er greia med det? Vel vel, det stoppet i alle fall ikke oss. Regn eller ikke regn, sankthans skulle feires!

  Latter:

  Jeg har ledd utrolig mye den forrige uken, men det må vel allikvel bli da jeg falt ut i en liten elv og ble klissvåt på begge beina. Måtte sitte resten av kvelden og halveis grille skoene mine. Som uansettt ikke ble tørre.. haha!  Sang:

  Jeg har faktisk ikke hørt så mye på ny musikk. Det har for det meste gått i gamle spillelister.

  Serie/film:

  Skam! Bare synd det nå er ferdig.. Det hadde ikke jeg fått med meg, hehe. Trodde det skulle komme flere sesonger.. snakk om å følge med. Føler alle har gått rundt og visst at det nå er ferdig, bortsett fra meg.  Craving:

  Grillmat, nam c:

  Tanke:

  Hehe, i og med at jeg er såpass seint ute med dette innlegget så husker jeg ikke at jeg har tenkt på noe annet enn å finne et sted å campe på, bekymre meg for værmeldingene på fredag og vurderte å droppe teltturen.  Planer for neste uke:

  Denne uken har jeg ferie! Jeg har ingen planer, bortsett fra å være lat, spille, lese, spise mye og absolutt ikke gjøre noen ting. Så det er det som står på timeplanen min fremover, før jeg drar til Kreta på lørdag! Wii, gleder meg :-D

 • Publisert: 27.06.2017, 11:08
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • 6 kommentarer
 • CAMPINGLIVET

 • Publisert: 26.06.2017, 18:49
 • Kategori: HVERDAG
 • Nå har jeg ikke skrevet her på evigheter. Føles i hvert fall sånn ut. Men fortvil ikke, jeg er her forsatt, haha! Forrige uke var det utrolig mye jobb, og kveldene etter jobb brukte jeg til å utforske flere vann rundt om kring her i fylket for å finne et fint sted å campe på. Vi hadde ganske høye krav til vårt potensielle sted, blant annet at det skulle være ved et vann, ligge unna folk og veier, og ha plass til å sette opp flere telt. På torsdag klarte vi faktisk å finne det perfekte stedet. Jeg ble faktisk veldig overrasket over at vi klarte det. Hadde vi ikke gjort det, er jeg sikker på at jeg hadde droppet hele turen, haha.  Vi campet ute i naturen fredag til i går. Det er så utrolig deilig og gøy å bare være ute, men det tar skikkelig på kreftene også. Da jeg kom hjem i går var jeg helt kake. Elleve timer med søvn hjalp veldig da, så nå føler jeg at jeg er tilbake igjen! En helg med camping er akkurat passe nok for meg, selv om jeg kanskje skulle ønske vi kunne være der lenger også.  Jeg hadde en helt perfekt tur! Eneste jeg kan klage på var at jeg ikke tok med varme nok klær for natten, og et ekstra par med sko. Klumsete meg klarte å dette ut i vannet med sko på, haha. Ellers har jeg kost meg max med både grilling, bading, soving, spill og masse annet gøy! Nå gleder jeg meg til forhåpentligvis enda en tur senere i sommer :-) Her er noen bilder fra helgen!

 • Publisert: 26.06.2017, 18:49
 • Kategori: HVERDAG
 • 8 kommentarer
 • I SOMMER SKAL JEG TIL...

 • Publisert: 20.06.2017, 10:39
 • Kategori: HVERDAG
 • Kreta! Etter mye frem og tilbake, mange linker sendt hit og dit, fant venninnen Zoe og jeg ut at det ikke gitt ann å bestille en ferie sammen uten at vi begge var til stedet og kunne diskutere det skikkelig, haha! På lørdag bestemte vi oss endelig for å møtes og få avslutta hele den leteprosessen. Vi skulle bestille billetter gjennom restplass, og da er det faktisk veldig mye å velge mellom. Tror vi satt hos meg i flere timer og grubla og vurderte, før valget endelig falt på Kato Stalos i Kreta! Jeg har vært der en gang før sammen med mamma og broren min, og hadde aller lyst til å dra til enten Bulgaria eller Krotia, men siden vi ikke fant noe som passet for oss begge der, endte vi opp med Kreta. Men det spiller egentlig ikke noen rolle. Så lenge det er varmt der er jeg fornøyd!  Jeg drar allerede lørdag om to uker (faktisk mindre enn det også!!) og skal være der i en hel uke. Omg, som jeg gleder meg. Det skal bli så utrolig digg med en liten ferie :-) Jeg tar med laptopen min og tenker å prøve å blogge derfra også. Både Zoe og jeg er glade i å ta bilder, så det blir det sikkert mye av også!

 • Publisert: 20.06.2017, 10:39
 • Kategori: HVERDAG
 • 18 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 19.06.2017, 10:18
 • Kategori: UKEN SOM GIKK


 • Høydepunkt:

  Kanskje torsdag kveld da jeg var i byen med en venninne og feiret Tønsberg-dagen med crazy shopping. Ellers har helgen også vært fin, på lørdag endte jeg blant annet opp med å bestille en reise til syden! Og om bare to uker! Forteller mer om det snart :-)

  Nedtur:

  Helt klart at været har vært bra og jeg har måttet jobbe hele helgen. Nå begynner det å bli ganske typisk, for hver tredje helg når jeg skal jobbe, er da været bestemmer seg for å oppføre seg sommerlig. Kan ikke de andre helgene også få litt sol snart??

  Latter:

  Ukens latter fikk jeg meg da hele familien kjørte av sted med Leo for å bade han i går. Mamma, broren min, Morten og jeg stappet oss alle inn i et lite bodaktig boksrom der man kunne vaske hunden sin. Haha! Stakkars Leo også som endte opp med å bare sitte trist inni der og akseptere sin skjebne. Han så så morsom og stakkarslig ut også. Slemt å le, men HAHA.
  *Scarred for life*

  Sang:

  Det har for det meste gått i de samme gamle listene mine denne uken. Har ikke oppdaget noe ny musikk.

  Serie/film:

  Den siste sesongen av Orange is The New Black som jeg fortssatt ikke er ferdig med. Trodde virkelig det skulle gå litt raskere, men nå har jeg bare tre episoder igjen. Om det er noen der ute som ikke har sett den serien så anbefaler jeg den virkelig. Den er så morsom, og spesielt den siste sesongen nå. Ler meg nesten ihjel av den.

  Craving:

  Hmm hmm, godt spørsmål. Kanskje mc donalds mat. Da jeg spiste det på torsdag sammen med Morten, kom vi frem til at det kanskje var den første gangen jeg hadde spist det i år, og det er virkelig ikke verst. I hvertfall for meg som er så glad i det, haha.  Tanke:

  Det har jo gått mye i hvor jeg skal dra på ferie. Ikke at jeg kunne velge så mye, i og med at jeg kjøpte billett fra restplass. Utrolig deilig å få det unnagjort. Nå erre bare å hamstre solkrem og pakke kofferten!

  Planer for neste uke:

  Det vil si denne uken som allerede er i gang. På fredag er det jo St. Hans og jeg har så lyst til å droppe den klassiske feiringen med bål, og heller campe et fint sted i naturen. I løpet av de neste dagene er planen å dra og finne det perfekte stedet sånn at det er klart til fredagen (haha). Så får jeg bare håpe at det er mange som vil joine (og fint vær så klart..) :-) Gøy blir det uansett!

 • Publisert: 19.06.2017, 10:18
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • 12 kommentarer
 • SANDPØLSE OG SANDCHIPS

 • Publisert: 17.06.2017, 17:15
 • Kategori: HVERDAG
 • Det er så sykt typisk. I dag har jeg tilbragt hele morgenen og halve dagen i et kokende bygg på jobb. Solen har virkelig stekt, og det har vært dritvarmt ute. Etter jobb gikk jeg hele veien hjem og kom frem som en svett ape. Det var bare såå varmt! Tanken var å hoppe fort opp i bikinien og forte oss bort til nærmeste strand. Men det er bare så sykt typisk at når vi faktisk kom frem til stranda (som bare er noen kilometer unna) var det overskyet og vinden blåste seg opp til storm. Meh.. mens de fleste rundt oss pakket sammen sakene og gjorde seg klare til å dra, bretta vi ut håndklene våre og håpet på at solen skulle komme frem igjen. Jeg sendte Morten bort til kiosken for å kjøpe mat til oss, og da han kom tilbake satte vi oss på hvert vårt håndkle for å nyte hver vår pølse med chips. Desverre for oss satt det tre kids rett ved oss (stranden var jo helt øde, så hvorfor de satt rett ved oss aner jeg ikke), og desverre bestemte de seg plutselig for å kaste sand vilt rundt seg. Dessverre for oss og våre pølser...  Sånt irriterer meg helt grenseløst. Jeg vet de var barn og jeg vet de ikke klarer å tenke noe større, men uansett. Knasende pølse er ikke noe jeg foretrekker å spise. Da jeg var liten husker jeg at jeg ikke fikk lov til å engang løpe rundt i sanden av mamma. Da sparker man jo sand på alle rundt seg, og her satt det tre barn og heiv sand på oss. Morra satt ikke langt unna og fulgte så klart ikke med. Og da jeg sa ifra at det ikke var greit og kidsa løp for å sladre, snudde hun seg og ga meg et stygt blikk. Noen folk altså.. Et beklager hadde vært fint, men får vel nøye meg med drepende blikk istedet i guess.

  Jeg gir opp, haha! Etter det bestemte vi oss for at det virkelig ikke var verdt det, pakket sammen sakene våre og dro hjem. Ikke en time hadde gått engang. Nå skal jeg rett inn i dusjen og få vekk restene av sanden, også skal jeg kose meg med lørdagstaco og Orange is The New Black.

  Håper dere har det fint! :-)

 • Publisert: 17.06.2017, 17:15
 • Kategori: HVERDAG
 • 6 kommentarer
 • JEG VIL VÆRE EN SKJØRT-PERSON

 • Publisert: 16.06.2017, 19:10
 • Kategori: HVERDAG
 • I går var det jo som jeg har nevt mange ganger Tønsberg dagen her. Etter at jeg var ferdig på jobb halv tre dro jeg (nesten) med en gang til byen og satte i gang med crazy shopping. Tror bankontoen griner i dag for å si det sånn.. jeg klarte virkelig ikke å styre meg. Syke tilbud i hver eneste butikk, omg! Mine to aller største favorittbutikker er Carlings og Bik Bok så det var for det meste der jeg endte opp med å kjøpe ting. Ellers ble det en god del bøker, nye sko og såpegreier. Jeg var egentlig på leiting etter noen kule shorts fordi jeg nesten ikke har noen igjen. Haha, har lagt på meg så mye at nesten ingen av de jeg har passer lenger. Istedet endte jeg opp med å kjøpe to skjørt. Skjørt og kjoler er jo egentlig veldig fint, sommerlig og feminint. Jeg skulle ønske jeg var en sånn person som foretrakk å ha på det. Men siden det er mer behagelig og lettvint med shorts ender jeg alltid opp med det istedet. Vel, nå har jeg i hvertfall to nye skjørt i skapet og ingen nye shorts så da får vi se om det hjelper! Anyways.. her er innkjøpene mine fra i går :-)


  Både genseren og skjørtet er nytt. Synes det passet så bra sammen også!
  Jeg møtte en bekjent som anbefalte "American Gods" på det varmeste. Da måtte jeg bare ha den. Siden det var tre for 200 kroner endte jeg opp med to random bøker til. Så nå er det enda flere bøker i bokhylla. Kjøper dem raskere enn jeg klarer å lese de, haha!


  Disse to bøkene kjøpte jeg bare fordi de var så billige. Den juice boken er jeg egentlig veldig spent på. Jeg har jo en juicemaskin som jeg skulle ønske jeg brukte oftere, så håper jeg boken motivirer til det! Skal også så klart fortelle om juice-detox prosjektet når jeg bestemmer meg for å gjennomføre det! :-)

 • Publisert: 16.06.2017, 19:10
 • Kategori: HVERDAG
 • 12 kommentarer
 • FRESH PÅ HUET IGJEN

 • Publisert: 16.06.2017, 11:40
 • Kategori: HVERDAG
 • Ååh, akkurat nå er jeg lykkelig! Ofret denne grå morgenen i dag til å dra meg ned til frisøren og tilbringe noen timer der. Da jeg for noen dager siden fikk et spørsmål av en pasient på jobb om jeg hadde farget håret mitt svart, skjønte jeg at det virkelig var på tide å ta etterveksten. Jeg har nevnt det før, å sitte i frisørstolen i timesvis er noe av det kjedeligste som fins, og det er alltid et skikkelig tiltak for meg å få satt i gang hele greia. Men wow, så deilig det er når man er ferdig, er fresh på håret igjen og ikke trenger å tenke på det på noen måneder igjen!  Jeg vurderte veldig sterkt i går om jeg skulle klippe meg kort. Det er jo så fint, og ikke minst er det mye lettere å holde styr på håret. Endte allikevel opp med å bare ta tuppene i dag da. Jeg har både lyst til å spare til enda lenger hår, og samtidig lyst til å klippe av alt. Ah, luksusproblem altså. Får se om jeg ender meg å klippe det kort neste gang igjen. Da blir jeg jo kvitt restene av det blå håret, noe som nesten er på tide. Enn så lenge skal jeg være blå denne sommeren, blir morsomt det også :-)

 • Publisert: 16.06.2017, 11:40
 • Kategori: HVERDAG
 • 22 kommentarer
 • FORBANNELSEN ER ENDELIG BRUTT

 • Publisert: 14.06.2017, 09:11
 • Kategori: FILM/SERIE
 • Det er sikkert ingen som har fått det med seg, men de siste ukene har jeg vært på en streak med skikkelig dårlige filmer. Tarzan, Old Boy, Date Night, I am The Pretty Thing That Lives in the House, Lavender og sikkert flere som jeg ikke kommer på i farta. Noen av disse gadd jeg ikke engang å se ferdig, så kjedelige og rare var de. Men i går klarte jeg endelig å velge meg ut en film som faktisk var bra! Tenkte derfor jeg skulle tipse dere og, hvis ikke dere allerede har sett den da.  Filmen heter Million Dollar Baby og handler om en gammel boksetrener (Frankie) som sammen med sin venn og tidligere ellev driver en nedslitt treningslokale. En dag kommer det en 31 år gammel kvinne som er fast instilt på å lære seg å bokse, og vil ha Frankie som trener. Han er helt i mot det i starten, men gir etter hvert etter og begynner å trene henne. Det viser seg at hun har et naturtalent!

  Mer skal jeg ikke røpe! Da jeg skulle sette den på på Netflix i går så jeg for meg at dette var den type film der hovedpersonen jobber mot et mål, blir supergod, så skjer det en ulykke, blir sakte, men sikkert bra igjen og tar seieren til slutt.. eller noe sånt. Dere vet, en sånn film som både er fin, bra og ender godt. Så feil kan man ta, for dette er ikke en sånn film. Den er helt utrolig fin og bra, men forferdelig trist. Dette er en film du både kan sitte og le, men også grine til. Hovedrollene er spilt av Clint Eastwood og Morgan Freeman, som er superflinke! Var sikkert på at dette var en bra film da jeg så det var med de to, hehe! Etter min mening får den terningkast seks. og jeg anbefaler virkelig å sjekke den ut! You won't regret!

 • Publisert: 14.06.2017, 09:11
 • Kategori: FILM/SERIE
 • 19 kommentarer
 • IKKE GREIT

 • Publisert: 13.06.2017, 09:09
 • Kategori: MENINGER
 • Den siste uken har jeg sett så mange sirkusplakater hengen rundt i byen, og da blir jeg automatisk nysgjerrig på hva de har på lista over "årets show". Som jeg allerede har skrevet før er jeg imot dyrehager, men jeg er også i mot sirkus med dyr. Av den enkle grunn at jeg mener dyr ikke er til for vår underholdning. Spesielt dyr som ikke er hund. Spesielt dyr som elefanter, løver og andre store dyr som ikke har noe i sirkus å gjøre.

  Vel, det er sirkus Agora som er in town og skal holde show her både i morgen og på torsdag. Jeg trykte meg spent inn på netttsiden deres og ble positivt overasket over at de ikke hadde noen elefanter med, for elefanter er noe av det mest eksotiske man kan ha med i showet etter min mening. Så ja. ble veldig glad for det, men så la jeg merke til at de har med hester og hunder og igjen der ble jeg skuffet. Hund kan jeg egentlig skjønne. Hunder kan være sosiale, glade i å lære og underholde, men hester? Jeg kan ikke se for meg at en hest noensinne vil like å lære nye triks uten bruk av pisk.

  Sannheten er at jeg hadde litt blandede følelser anngående dette i starten, men jo mer jeg tenkte på det jo sikrere følte jeg meg på min mening. Jeg synes ikke sirkuser skal få ha med hester i showet deres. Det er greit nok at de velger å vise seg selv og sine triks, men der holder det altså for min del. Har du lyst til å være en sirkusartist, vær så god, men la dyr som ikke kan svare for seg være i fred. Og hadde de kunnet sagt noe, er jeg sikker på at det ikke hadde vært deres ønske å løpe vilt rundt i en liten sirkel dag etter dag, og rulle rundt på kommando.

  Av litt nysgjerrighet sjekket jeg også sirkus Arnardo og så hva showet dems innholdt i år. Ingen elefanter, men de har i stedet tatt med kameler da.. Føler det blir en never endig circle. Det gjør meg så forbanna sint og samtidig så trist. Vi har kommet lenger og burde vite bedre. Men hva kan jeg gjøre? Og du? Kan jo starte med å aldri noen sinne gå på sirkus som har med dyr igjen. Og så klart fortelle om det videre til andre. 

  Når alt det er sagt så kan jeg med hånden på hjertet si at jeg heller hadde sett gresset gro (eller maling tørke) enn å stikke bort til sirkus Agora de neste dagene.

 • Publisert: 13.06.2017, 09:09
 • Kategori: MENINGER
 • 7 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 11.06.2017, 16:08
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • Høydepunkt:

  Denne uken har jeg jobbet hver dag mandag til fredag, så høydepunktet blir automatisk helgen. Denne helgen har ikke vært så veldig innholdsrik, men fin allikevel. Det er deilig å bare kunne ha fri flere dager sammenhengene, spiller ikke noe rolle om jeg har planer eller ikke.  Nedtur:

  Øhm, tror faktisk ikke jeg har noe spesielt å komme med her. Har ikke blitt så mye blogging de siste dagene på grunn av mye jobb, om jeg skal nevne noe.

  Latter:

  Haha! Kanske da jeg en kveld fikk en albue mitt i panna. Morten fikk kjerringstøt og jeg fikk også sykt vondt, men hele greia var så komisk at vi begge endte opp med le oss i hjel av det. Ellers er jo dette bildet under her ganske morsomt. Det synes i hvert fall Morten. Jeg prøvde å ta et hoppebilde, men det var så høyt oppe.. fikk litt second thoughts idet jeg hoppet, haha.  Sang:

  Den derre spanske sangen som de spiller på radio så ofte nå! Despacito eller noe. Morten og jeg har ledd oss i hjel av den og. Sykt mange morsomme ord som rimer på despacito.. burrito, papito og ellers alle andre ord, bare å legge på en "ito" på slutten. Kjempe gøy..

  Serie/film:

  Jeg er fortsatt på en streak med dårlig filmer, så her har jeg ikke noe å anbefale. Men på fredag så jeg at Orange is the New Black har kommet med en ny sesong (glede), så da trenger jeg ingen filmer de neste dagene i hvert fall. Ah, gleder meg til å gå løs på den nye sesongen!  Craving:

  Egentlig alt som er godt og usunt.

  Tanke:

  Etter at jeg så en dokumetar på NRK1 om atlanterhavet fikk jeg skikkelig lyst til å studere biologi. Det er jo egentlig så koselig fag, om dyr og naturen og det er så perfekt for meg egentlig. Desverre bor jeg ikke i nærheten av en skole som har det studiet, og måtte eventuelt ha flyttet for å studere. Meh, får se om den lysten går over eller om jeg må ende opp med å flytte!  Planer for neste uke:

  Jobbe, jobbe, jobbe. Ellers er det Tønsberg dagen på torsdag så da skal jeg til byen og shoppe mye.

  Håper uken deres har vært fin! :-)

 • Publisert: 11.06.2017, 16:08
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • 25 kommentarer
 • NÅ VARRE PÅ TIDE

 • Publisert: 10.06.2017, 20:14
 • Kategori: HVERDAG
 • Nå er det på tide å komme litt tilbake til bloggverdenen kjenner jeg, haha! Når jeg jobber mye merker jeg at bloggmotivasjonen forsvinner ganske fort, og denne uken ble det en virkelig god del jobbing. Det ble sikkert en litt kortere uke for de som hadde fri på mandag, men jeg begynte å jobbe allerede da og har siden jobbet hver dag frem til helgen. Men wow så sykt digg det var i går da klokken endelig slo halv tre og jeg kunne kaste jobbklærna og dra hjem. Helgen min har så langt vært superfin. I går tilbrakte jeg hele kvelden med gaming og en shitload med snacks, og det samme skal gjentas i dag og! Ellers har vi både rukket å besøke bestemoren til Morten, og mamma i dag, og gått en lang tur med Leopold. Det er egentlig en festival her i byen i dag, men hverken den musikken eller fyll ute på byen frister noe særlig. Sier meg godt fornøyd med å sitte og game hjemme jeg, det er jo dobbel xp på Overwatch denne helgen også..

  Skulle egentlig bare innom og si hei. Håper alle har en fin helg C:

 • Publisert: 10.06.2017, 20:14
 • Kategori: HVERDAG
 • 15 kommentarer
 • JAZZ-BOSSA NOVA PÅ MORGENKVISTEN

 • Publisert: 07.06.2017, 10:58
 • Kategori: HVERDAG
 • God morgen! Rart å si det, men det er ikke lenger morgen for meg. Jeg har vært oppe siden kokken syv, har nemlig funnet ut av at det er utrolig deilig å ha en lang dag før jeg skal på jobb. Jeg har ikke holdt på med så mye ellers i dag. Hele morgenen gikk til å spille Overwatch til jeg til slutt rage quitta. Jeg har bare  tapt så langt i dag, og tålmodigheten min har sunket mer og mer etter hvert tap, haha! Måtte til slutt finne på noe annet å gjøre og endte opp med å ta frem en gammel bok jeg har!  Denne kjøpte jeg for noen år siden for bare femti kroner (røverkjøp)! Som dere ser er det en bok med hele 1001 album som man burde høre før man dør og gjett om jeg skal høre gjennom alt a! Hittil har jeg pint meg gjennom 50-tallet (ikke så mye å hente der), og nå er jeg godt i gang med 60-tallet. Det er faktisk veldig koselig å høre på denne musikken, jeg lever meg skikkelig inn i stemningen. I tillegg får jeg oppleve det beste av de ulike sjangerene gjennom historien og det elsker jeg! Musikk er utrolig viktig for meg (som for alle andre sikkert), og da er det ekstra gøy å høre gjennom det som blir sett på som tidenes beste låter!


     Så ja.. over til overskriften.. visste du at bossa nova er en brasiliansk musikksjanger som betyr "ny trend"? Nei, ikke jeg heller, men da har jeg lært noe nytt i dag og. Jeg har nemlig hørt på Getz/Gilberto albumet av Stan Getz og João Gilberto som går under denne sjangeren, og det var faktisk ikke så ille. Ganske chill å høre på når man ikke holder på med noen spesielt. Et lite tips fra en som egentlig ikke er så glad i jazz! Nå skal jeg høre videre på The Beatles, koke meg mer kaffe og kanskje gi Overwatch en ny sjanse... Snakkes!

 • Publisert: 07.06.2017, 10:58
 • Kategori: HVERDAG
 • 15 kommentarer
 • ENDELIG ER DET GJORT

 • Publisert: 06.06.2017, 11:03
 • Kategori: PERSONLIG
 • Jeg har endelig innsett det. Etter å ha gått rundt i hele dette året og håpet på at treningsmotivasjonen plutselig skal dukke opp, har jeg nå (endelig) innsett at den ikke kommer til å gjøre det så lett. Det føltes egentlig ganske deilig å fryse treningsentermedlemskapet mitt for resten av året! Hittil har jeg bare blitt robba for 350 kroner i måneden uten at jeg i det hele tatt har vært innom der. Det er alt for sykt og etter å ha regnet litt på hvor mye penger som har blitt unødvendig svidd av har jeg nå avsluttet hele greia. Får se om lysten kommer tilbake uttover høsten!  Det er egentlig ganske synd at jeg ikke klarte å trene så mye som jeg hadde ønsket (altså å klare å trene noe i det hele tatt), men jeg kan bare ikke noe for det. Jeg hater egentlig å trene, og det har jeg gjort så lenge jeg kan huske. Jeg elsker å være aktiv, og å være ute, men jogging, styrke og alt det andre kjedelige er ikke noe for meg. Jeg skulle ønske jeg likte det og syntes det var gøy, men er dessverre ikke sånn. Nå får jeg bare prøve å finne meg en annen treningsform, for noe har jeg lyst til å gjøre. Yoga, svømming, powerwalks.. det er mye å velge mellom, jeg må bare finne det som er riktig for meg. En ting er sikkert, nå blir ikke noe mer dårlig samvitighet for å ikke ha trent. Jeg er fri!

 • Publisert: 06.06.2017, 11:03
 • Kategori: PERSONLIG
 • 14 kommentarer
 • 50 SPØRSMÅL

 • Publisert: 05.06.2017, 15:01
 • Kategori: PERSONLIG
 • Så sykt deilig det var å stå opp i dag, på en mandag og fortsatt ha søndagsfølelse i kroppen. Skulle bare ønske jeg hadde fri hele dagen, men på fredag sa jeg ja takk til en kortvakt på jobben i dag. Skal på jobb fra 18 til 22.30 så det er jo ikke mange timer. Jeg trøster meg med det, og tanken om litt ekstra røde penger så klart! I og med at det ikke var så mye å skrive om i dag, poster jeg like så godt bare en sånn "50 spørsmål" greie. Det er bare å kopiere den videre :-)

  1. Hvor gammel er du om 5 år? Da er jeg 29 år.. 

  2. Hvem har du vært sammen med i minst 2 timer i dag? Kjæresten min som jeg bor med, haha.

  3. Hvor høy er du? Vet egentlig ikke. Tror jeg har ganske vanlig høyde.

  4. Hvilken film så du sist? 10 Cloverfield Lane, som btw var en skikkelig merkelig film.

  5. Hvem ringte du sist? Til sushistedet for å bestille mat, haha.

  6. Hvem ringte deg sist? Mother!!
   

  7. Hva står det på den siste sms'en du fikk? Ok. Kos dere. :)

  8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Å ringe, helt klart. Noen ganger har jeg bare ikke tålmodighet til å sitte og vente på å få svar på melding, så da er det mye bedre å bare ringe.

  9. Hva er ditt favorittsted? Lov å si hjemme? Haha, jeg liker meg egentlig over alt.

  10. Hvilket sted foretrekker du minst? Jobb..  11. Når så du moren din sist? I går.

  12. Hvilken øyenfarge har du? Brun.

  13. Hvilken julesang er din favoritt? Her må jeg si at listen er veldig lang. Kanskje "Simply Having a Wonderful Christmas Time" Av Paul McCartney fordi den er så rar og fjern. Haha! Det var i hvert fall fjorårets julesang.

  14. Er foreldrene dine gift eller skilt? Ingen av delene.

  15. Når våknet du i dag? Halv ett eller noe tror jeg. Digg å sove lenge!

  16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Forhåpentligvis har jeg solgt leiligheten og kjøpt et hus med en stor hage et eller annet sted på landet. 

  17. Hva skremte deg om natten som barn? Haha, da jeg var yngre var jeg livredd for spøkelser og spesielt aliens. Fun fact: jeg sovna alltid med et telys lysende på rommet fordi jeg var så redd. Glad den frykten gikk over..

  18. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le? Sånt husker jeg ikke, for jeg ser sjeldent på morsomme yt-klipp.
   

  19. Hva er din beste egenskap? Jeg prøver å ikke ha fordommer mot noen (det er ikke alltid like lett), men alle får en sjanse av meg c:

  20. Hva er din verste egenskap? Hehe, kanskje at jeg er litt sta? Liker å ha ting gjort på min måte.   21. Sover du med eller uten klær om natten? Det er litt av og på.

  22. Hvor mange puter har du i sengen?  To når jeg sover, hundre ellers.

  23. Hva er det rareste du har spist? Tror ikke jeg har spist noe rart for jeg er en skikkelig pingle når det kommer til sånt. 

  24. Har du stasjonær eller bærbar data? Begge deler, men det er den stasjonære som blir brukt mest.

  25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Barføtt kanskje?

  26. Hva hører du på akkurat nå? Fuglekvitter.

  27. Hvilken iskrem er din favoritt? Sandwich, og nå fikk jeg lyst på is >:(

  28. Hvilken dessert er din favoritt? Creme brulee, eller fritert banan, men kake og brownies er jo også digg. Vi sier alt, vi.

  29. Hva er den største premien du har vunnet? Jeg vinner absolutt aldri på noen ting. Den største premien er sikkert 25 kr fra lodd.

  30. Liker du kaffe? Jaaaa, med masse melk i!  31. Hva drikker du helst til frokost? Kaffe!

  32. Hvem var din favorittlærer på vgs?  Kjemilæreren♥

  33. Kan du spille poker? Joa.
   

  34. Hva har du spist i dag? Kaffe, haha.

  35. Nevn en historisk person som interesserer deg? Albert Einstein.

  36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Vanskelig spørsmål. Jeg pleier å bla sånn hundre ganger gjennom alle kanalene når jeg kjører bil, og husker ikke hva jeg landa på sist.

  37. Vil du ha barn? Nope.

  38. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk og litausk.

  39. Sover du på en spesiell side? Å ja! Jeg sover alltid til venstre for Morten. Det er bare sånn det har blitt, de få gangene jeg har sovet til høyre for han har det bare blitt feil.

  40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet så lenge det ikke er kaldt!

  41. Hva bruker du helst penger på? Mat, reise, spill, klær og andre dingser.

  42. Eier du dyrbare smykker? Ja.

  43. Hva er ditt favorittprogram på tv? South Park, Brille og The Big Bang Theory. 

  44. Hva skal du gjøre til helgen? Vet ikke ennå, sikkert game.
   

  45. Kan du stå på slalom? Joa, tror jeg kan svare ja på dette spørsmålet.

  46. Hvordan imponerer man deg? Ved å være snill og hyggelig.

  47.  Hva slags ringelyd har du på mobilen? Vet egentlig ikke? Bare noe surr som fulgte med telefonen.

  48. Fortell en ting leserne dine antagelig ikke vet om deg? Jeg tåler ikke at folk smatter ved meg. Smatting er noe av det verste som finnes og jeg hater det av hele mitt hjerte.

  49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Skjorta til Morten.

  50.  Er du sosial? Ja, tror da det.

 • Publisert: 05.06.2017, 15:01
 • Kategori: PERSONLIG
 • 8 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 04.06.2017, 15:45
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • Høydepunkt:

  Denne helgen helt klart! Jeg har hatt fri, vært på date med kjæresten min, også har vi gamet hele natten. Både i går og i dag. Sykt digg å tenke på at det er langhelg og at det ikke gjør noe å være oppe til langt ut på natten. Hadde jeg hatt enda lenger fri, er jeg sikker på at jeg hadde snudd døgnet helt rundt, haha.

  Nedtur:

  Tror ikke det er noen nedtur denne uken og det sier litt! Jeg kunne nevnt at været er dårlig, men det er nesten bare et pluss når jeg allikvel har bestemt meg for å være hjemme og game. Har ikke trengt sol denne helgen, jeg!  Latter:

  Jeg har ledd masse og hatt en fin uke, men kommer ikke på noe spesielt å skrive ned her. Enten har det ikke skjedd noe ekstraordinært, ellers kan jeg bare ikke huske det.

  Sang:

  Denne er lett! Malibu av Miley Cirus som jeg frotsatt har helt dilla på. Ellers har jeg denne uken hørt litt på James Brown og blitt positivt overaska. Anbefaler å sjekke ut Live at the Apollo albumet hans. Det er skikkelig funky.  Serie/film:

  I og med at jeg ikke har sett på noe annet enn en film som heter Lavender får jeg vel skrive ned den. Fant den tilfeldig på Netflix og trodde det var en fin drama eller noe.. viste seg å være en crappy skrekkfilm. Så feil kan man ta. Virker som om jeg er på en streak med dårlig filmer for tiden, haha!

  Craving:

  Popcorn, iste og kanelsnurrer.  Tanke:

  Jeg har fortsatt gått rundt og vurdert om jeg skal reise noe sted i juni eller ikke. Nå har jeg snakket med en venninne som ganske sikkert blir med, men om hun ikke gjør det. Skal jeg dra alene eller ikke da? Får håpe hun joiner sånn at jeg slipper å tenke mer på det, haha :-D

  Planer for neste uke:

  Spille masse Overwatch før eventet slutter.. neida.. joda. Jeg har ingen planer videre nå sånn bortsett fra å jobbe. Da blir det automatisk masse gaming, lesing og annet kos hjemme, hoho.

 • Publisert: 04.06.2017, 15:45
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • 12 kommentarer
 • MIN STØRSTE DRØM

 • Publisert: 03.06.2017, 17:42
 • Kategori: PERSONLIG
 • Jeg føler jeg lever for én ting, og det er å reise. Jeg vet ikke hvordan det har blitt til det, men det har blitt min absolutt favoritt hobby. En veldig dyr en, vel og merke. så jeg gjør det ikke så ofte. Mitt aller aller største drøm i livet er å backpacke verden rundt. Aller helst uten noe planlegging, bare pakke en sekk og dra ut på nye eventyr og oppleve nye steder. Være der så lenge jeg hadde lyst til det og reist hvor enn jeg plutselig fikk lyst til å dra. Desverre vet jeg at det aldri kommer til å bli akkurat sånn. Man må ha økonomisk frihet for å kunne gjøre det, og en såpass stor en tror jeg jeg aldri kommer til å ha. Men jeg gir ikke opp drømmen min av den grunn, jeg lever i den tro at jeg helt sikkert en dag får backpacket rundt i verden. Faktisk så har jeg begynt å planlegge det så smått, og allerede tenkt frem en dato for når jeg skal starte.  Verden vi lever i er så utrolig vakker! Det finnes så sykt mange ulike og unike steder her, at jeg ikke engang kan forestille meg alt. Jeg har så lyst til å se og oppleve alt. Møte nye mennesker, smake på ukjente og spennende retter, og oppleve alt som verden har å by på. Jeg tror ikke jeg noensinne kommer til å endre mening angående dette heller, og kommer til å reise til jeg en dag blir for gammel for det, hehe. Det er så mye å oppleve og se, og jeg tenker på dette hver eneste dag. Åh, som jeg gleder meg!

 • Publisert: 03.06.2017, 17:42
 • Kategori: PERSONLIG
 • 16 kommentarer
 • I'M IN MALIBU

 • Publisert: 02.06.2017, 20:26
 • Kategori: HVERDAG
 • Hallo alle sammen! Tror jeg aldri har følt meg så typisk jente før som det jeg gjør akkurat nå. Ligger på magen feil vei i senga, med laptopen foran meg, med kosesokker på, og bena slengt i været. Haha! Også hører jeg på Miley Cirus på toppen av det hele. Det er fredagen sin det, rolig og chill. Apropos det med Miley Cirus.. veldig uvant av meg å høre på henne, for jeg ikke er en fan av henne i det hele tatt. Liker kun to sanger av henne (Adore You og Malibu). Sistnevnte hørte jeg på radioen bare for noen dager siden. Det er alltid så morsomt at de sangene jeg ender opp å elske av hele mitt hjerte, misliker jeg i starten. Akkurat sånn som med Malibu nå! Første gang jeg hørte den synes jeg den var så teit og nå elsker jeg den sangen, tror jeg har hørt på den nærmere femti ganger i dag. Sjekk den ut, den går i hvert fall på repeat her!  Nå lurer jeg på hva jeg skal gjøre med resten av kvelden. For et kvarter siden satt jeg i senga og leste og trodde jeg skulle sovne for natten, nå føler jeg meg hundre ganger mer våken. Valget er altså mellom å legge seg tidlig, eller dra en all nighter med gaming. Må si sistnevnte friser veldig, spesielt med tanke på at det er langhelg og jeg bare har kveldsvakter neste uke. Her er det gode muligheter for å fucke opp døgnrytmen, hehe :-) Vi får se hva valget faller på, håper dere har en fin fredag! God helg!

 • Publisert: 02.06.2017, 20:26
 • Kategori: HVERDAG
 • 14 kommentarer
 • MAGISK STEMNING OVER TBG

 • Publisert: 02.06.2017, 09:14
 • Kategori: BILDER
 • På onsdag da jeg egentlig skulle legge meg, fikk jeg øye på denne regbuen som stod over hele byen. Den var så fin, tydelig og svær, at jeg bare rista av meg all trøtthet og begynte å knipse i vei. Siden jeg driver og surrer med manuelle instillinger, og manuell fokus ble det ikke så mange bra bilder, men her er mine to favoritter!

  Hva synes du? :-)

 • Publisert: 02.06.2017, 09:14
 • Kategori: BILDER
 • 18 kommentarer
 • OFFISIELT SOMMER

 • Publisert: 01.06.2017, 10:43
 • Kategori: PERSONLIG
 • Det var ganske morsomt da jeg var på jobb på mandag og noen sa et eller annet sånn "bla bla bla 1. juni", og jeg så for meg at det var rundt én måned til, for så å bli sykt (positivt) overraska da vedkommende bare "åja, ja det er jo nå om to dager". Såpass ja, jeg har de siste dagene gått rundt og følt at vi fortsatt var i midten av april, men så fort går altså tiden. Det er utrolig deilig å tenke på at sommeren endelig er her. Som jeg har ventet! Jeg har så utrolig mange fine planer for sommeren, men tenke å bare skrive ned for juni først. Tar en måned av gangen :-) So, here we go! I juni vil jeg..  Campe! Jeg vet ikke om det er for kaldt for det ennå, og jeg vet ikke om vennene mine i det hele tatt har tid, men jeg har så lyst til å gjøre det allerede nå i juni. Camping er utrolig gøy og jeg koser meg så mye med å bo i telt og grille pølser hver dag. Håper virkelig vi kan få det til snart.

  Ha ferie! Jeg skal jobbe en god del, men har også tatt med en liten ferie i slutten av juni. Utrolig deilig å tenke på at jeg skal ha 18 dager sammenhengene fri! Også på sommeren. Nei, jeg klarer virkelig ikke å vente til den dagen jeg har min siste vakt denne måneden, og kan gå hjem til en lang og digg ferie. Det skal bli godt.  Spise masse bær og frukt! Selv om det nå er sommer, og det egentlig er is som kanskje frister mest, så er det utrolig godt med bær og frukt også. Jeg gleder meg til de begynner å selge norske jordbær (selv om det kanskje ikke er før i juli), spise masse vannmelon og lage digge smoothier av all annen frukt. Nam!

  Ta årets første bad! Dette vurderte jeg å gjøre forrige uke faktisk, men jeg tror jeg glemte det litt. Planen var å gjøre det mens jeg gikk tur med Leo, hehe. Det ble ikke noe av, så nå må jeg virkelig få gjort det snart. Jeg begynner å fryse så fort når jeg bader uansett tid på året, så da erre bare å hoppe ut i det. Bokstavelig talt.  Gjøre det koselig på terassen! Vi har en kjempestor terasse, som jeg har lyst til å pynte litt mer og gjøre det mer koselig der. Problemet er bare det at jeg er skikkelig dårlig på akkurat det, og eier egentlig ikke noe smak. Kjenner jeg meg selv rett, kommer jeg nok bare til å kjøpe masse random pynt. Vi får se, dette får bli mitt lille prosjekt fremover.

  Shoppe som en gal! Haha, må le litt av dette punktet, men det er faktisk sant. 15. juni er det Tønsbergdagen her i byen og da er det salg over alt. Det har blitt en fast tradisjon at jeg går dit tidlig på morgen (med en gang det åpner) og tar av med shopping. I år har jeg til min store skuffelse (og overraskelse) fått en tidligvakt på denne dagen, så da må jeg bare løpe ned til byen etter jobb. Får bare håpe det blir noe fint igjen til meg og..  Være mye ute! Jeg har lyst til å gå lange turer med Leo, ta mange bilder, trene, stå på rulleskøyter, dra på stranda, sole meg og sikkert hundre andre ting i tillegg til dette. Krysser fingrene for at været blir fint!

  Feire St.Hans! Åh, vi har en god og lang tradisjon i vennegjengen å feire st.hans sammen på stranda, grille mat og se på bålet. Faktisk så ble Morten og jeg sammen på st.hans i 2009 da vi startet denne tradisjonen. Good times♥ I år har jeg sett at det blir på en fredag, så kanskje det til å med blir noe mer party ut på kvelden. Vi får se, gøy blir det uansett!

 • Publisert: 01.06.2017, 10:43
 • Kategori: PERSONLIG
 • 18 kommentarer
 • hits