vuvevu

SPILLET SOM GJØR MEG GAL

 • Publisert: 30.06.2017, 18:48
 • Kategori: GAMING
 • For litt over et år siden satt jeg og lata meg i sofaen. Hadde ingenting å gjøre og lengtet etter å ha et spill jeg kunne nørde max. Etter en rask titt innom Playstation Store fant jeg Bloodborne som jeg bare kjøpte uten videre. Fra å se på et bilde avgjorde jeg at spillet så morsomt ut og kjøpte det uten videre vurdering. Gjett om jeg angret rett etterpå? Haha! Jeg angret fordi jeg trodde jeg aldri kom til å klare det. Men etter litt motivasjon fra folk bestemte jeg meg for å virkelig prøve.. -Og hey! Det viste seg å faktisk være ganske gøy.  For de som ikke vet så er Bloodborne et spill der man ikke får lagret når man føler for det. For å komme til et lagringspunkt må man komme seg gjennom et antall med fiender, dør man underveis så erre bare å starte på nytt igjen. Når man dør, mister man også alt av penger man bærer. Det sier seg selv at dette spillet er jævlig irriterende, og jo lenger man kommer jo verre blir det. Er ikke rart jeg ga det opp til slutt.

  Vel.. et år senere er jeg her igjen. Dear Bloodborne, we meet again. Jeg tok frem spillet i går og skjønte så klart hvorfor jeg hadde ragequitta et år tidligere. Haha, for et spill ass. Det får meg til å klikke helt. Bare i går satt jeg hele dagen med det, og fikk gjort minimalt. Man bare dør og dør og dør og dør. Jeg må virkelig samle tålmodigheten for å klare å gjennomføre det. Planen er å gjøre det denne gang,  men vi får se om jeg klarer det. Det er vel meninga man skal sitte og rive seg i håret mens man holder på med det. Håper bare jeg har nok hår.

 • Publisert: 30.06.2017, 18:48
 • Kategori: GAMING
 • 8 kommentarer
 • HEARTSONE ALWAYS IN MY HEART

 • Publisert: 16.05.2017, 09:10
 • Kategori: GAMING
 • Det er morsomt når man går lei av et spill, går lei av å generelt sitte og spille, og plutselig får man dilla på noe nytt igjen. For noen dager siden prøvde jeg Heartsdtone igjen, et spill jeg pleide å nørde skikkelig for en veldig god stund siden. Det er kortspill som man spiller på pc'en. Hehe, høres sikkert veldig rart ut, men det er ganske gøy. I tillegg er det gratis så det er bare å laste ned og prøve ;-) Jeg hadde ikke så høye forventninger til det, og for å være ærlig trodde jeg spillet skulle være helt annerledes siden jeg ikke har spilt det på så lenge. Men til min store overaskelse var det fortsatt gøy, så da er jeg tilbake på Heartstone-kjøret. Neida..  Ha en fin dag!

 • Publisert: 16.05.2017, 09:10
 • Kategori: GAMING
 • 8 kommentarer
 • KOMMER VI NOEN GANG TIL Å KLARE DET?

 • Publisert: 27.04.2017, 18:55
 • Kategori: GAMING
 • Akkurat nå er det en event på Overwatch, noe som betyr at det er noen nye achievements som kan gjøres! Den ene har jeg klart og det var easy peasy, men den andre... den er noe herk. Man skal med tre andre folk klare å fullføre "en bane" og gjøre mye surr underveis. Greit nok, men for å få achievementen skal man gjøre det på vanskelighetsgraden "expert". Meh..  vi har nå prøvd å oss på dette tre ganger, og sist gang døde vi rett ved slutten. Achievement hunteren i meg har det så gøy og vil ikke gi opp, mens de andre jeg spiller med blir så bitre og sure hver gang vi taper. Haha! Problemet vårt er at vi er tre stykker og egentlig mangler en person til. Hittil har vi bare fått med oss random personer, og det har ikke gått så veldig bra. Men jeg er fast bestemt på å klare det! Håpet er å få overtalt noen vi kjenner til å joine, men det er heller ikke så lett. Haha, hardt liv..  Ellers har dagen min vært helt ok. Jeg har jobbet, og vært hos mamma og spist middag. Halve dagen i dag føltes ut som onsdag, så jeg følte helgen var sååå langt unna. Plutselig kom jeg på at det faktisk var torsdag Glede på jord! Bare én liten dag igjen, også er det helg! Håper timene frem til halv tre i morgen går fort, hehe :-)

  Har du hatt en fin dag?

 • Publisert: 27.04.2017, 18:55
 • Kategori: GAMING
 • 10 kommentarer
 • MINE GAMING FUN FACTS

 • Publisert: 19.04.2017, 13:51
 • Kategori: GAMING
 • Hehe, jeg tenkte jeg skulle skrive et innlegg med noen fun facts om meg, bare med en liten twist. Jeg er en gamer, jeg sitter og sløser tid på spill så og si hver dag. Jeg har alltid digget å spile Sims, og spesielt Sims 2 som alltid kommer til å være en favoritt. Men da jeg startet på videregående, fikk jeg endelig mitt første stipend, og kjøpte meg en Playstation 3. Og der startet gamingeventyret mitt for fult! Jeg har spilt så mye, og så mange forskjellige spill. Tenkte derfor å dele noen gaming fun facts med dere!   ♦ Jeg er en trophy/achievement hunter. Noe av det gøyeste ved å spille for meg er å prøve å få tak i achievements! Det er utfordrende og jeg synes det er så moro når jeg faktisk klarer det! På PS3/PS4 spill er det i tillegg et trophy system med levler og sånt. Jo flere achievements du klarer å få, jo mer poeng får du, og kan levle opp. Oh god så mye tid jeg har brukt på det. Bare for å kunne klare å ta igjen vennene mine.

  ♦ Siden vi er innen trophys og sånt..Achievmenten jeg er mest stolt av heter Star 69. Den er fra Modern Warfare 2 som jeg spilte en del da jeg gikk på videregående. I spillet var det en såkalt Spec Ops del, der man skulle gjøre mange missions sammen med en venn. Dør man, må man starte helt på nytt. For å få trophyen må man klare å fullføre alle oppdragene på det vanskeligste. Jeg karte det sammen med Morten, og vi har brukt så mange timer på det. I tillegg har vi jo så klart kranglet masse over det, og til og med rage quita hele greia flere ganger. Good times. 

  ♦ Mitt all-time favorittspill heter Red Dead Redemption og er et GTA cowboyspill. Det spillet er seriøst så sykt bra! Historien, selve verdenen, atmosfæren, musikken..alt er så perfekt! Jeg har fått med meg at to'ern kommer allerede i høst! Aner dere hvor mye jeg gleder meg, eller? Jeg klarer ikke å vente..

  ♦ Jeg spilte gjennom The Witcher 1 og 2 spesielt for å få med meg storyen og alt før The Witcher 3 kom ut. Jeg kjøpte meg tre'ern i fjor høst og har siden den gang nesten ikke spilt noe. Litt shame, for spillet er jo så bra!   ♦ Bloodborne er det spillet som har fått meg til å klikke mest. Det skal være et vanskelig spill. Poenget er å klare å gå gjennom "en bane" uten å dø. Dør du, er det rett tilbake til start og alle fiendene har respawnet. I tillegg er lagringspunktene ofte etter bosser, så du må klare alt perfekt. Jeg har kommet til et ganske vanskelig sted, og bare gitt opp. Kanskje jeg skal prøve meg på det igjen snart? Selve spillet er jo så bra!

  ♦ Da jeg spilte Bioshock 2, skjedde det plutselig noe rart som gjorde at jeg ikke kunne gå videre i spillet. En fiende fikk drept en annen fiende, og jeg fikk derfor ikke loote han. Endte opp med at jeg måtte starte hele fuckings spillet på nytt. Etter den gangen har jeg blitt helt paranoid på å lagre hele tiden.

  ♦ Jeg spiller World of Warcraft med jevne mellomrom. Ofte på høsten av en eller annen grunn. Sist gang jeg spilte det var i fjor høst. Får se når neste gang blir. Akkurat nå frister det ikke noe særlig.  Gamer du?

 • Publisert: 19.04.2017, 13:51
 • Kategori: GAMING
 • 24 kommentarer
 • hits