vuvevu

UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 03.07.2017, 21:25
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • Høydepunkt:

  Er det lov å si hele uken eller? Jeg har i hvert fall hatt det helt topp siden mandag! Sovet lenge, spist masse digg mat, hatt fri og avslutta uken på Kreta. Helt perfekt spør du meg!  Nedtur:

  Det har ikke skjedd noe ekstraordinært her. Synes så klart det var trist å ta farvel med min samboer. Vi er alltid sammen, så det er uvant å dra i fra han for en hel uke. Men sunt er det nok :-)

  Latter:

  Dette er egentlig ikke morsomt, bare utrolig flaut og klumsete gjort av meg. Zoe og holdt på og tok bilder av hverandre og jeg skulle fortelle henne noe og slo ut armene i hver sin side mens jeg holdt kameraet mitt i den ene hånden. Og akkurat da gikk det en dame som gikk forbi og fikk kameraet mitt rett i fleisen. Hadde så lyst til å bare hoppe ut i bassenget og synke til bunnen og bli der, ass. Utrolig flaut. Blir helt klein og cringe av å tenke på det. Haha!  Sang:

  Haha, jeg har virkelig ikke peilig! Har ikke hørt på noe spesielt.

  Serie/film:

  Gran Torino som jeg så i starten av uken! Siden jeg så Million Dollar Baby, har interessen min for Clint Eastwood filmer vokst veldig, så jeg bestemte meg for å sjekke ut flere. Gran Torino skuffet i hvert fall ikke, en utrolig fin og rørende film. Anbefaler å se.  Craving:

  Hvor skal jeg starte? I og med at jeg har hatt ferie og fri, har jeg gitt meg selv grønt lys på matfronten. Ingenting har vært forbudt denne uken, jeg har spist hva enn jeg har hatt lyst på og så mye jeg ønsket. Så jeg må jo nesten bare si at ukens craving er: alt.

  Tanke:

  Jeg har tenkt mye på biologi. Ikke bare denne uken her, men tidligere også. Som nevnt så jeg en dokumentar som bare inspirerte meg helt syk, og nå vil jeg studere biologi. Jeg tror i hvert fall at jeg vil. Derfor går det mye tenking og vurdering til nettopp dette. I tillegg har jeg jo også begynt å lese pensum for biologi 1 fra vgs for å se om det er noe for meg.  Planer for neste uke:

  Denne uken skal jeg bare ligge og late meg på solsengen. Lese mange bøker (forhåpentligvis), bli brun og ta mange bilder! 

 • Publisert: 03.07.2017, 21:25
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • 6 kommentarer
 • 5 kommentarer

  livetmitt93

  03.07.2017 kl.21:29

  flott uke:)

  haha så flaut med kameraet:)

  Sharone

  03.07.2017 kl.21:32

  livetmitt93: Ja, skikkelig flaut! xD

  Charlotte

  03.07.2017 kl.21:37

  kose deg i syden videre :)

  Sharone

  03.07.2017 kl.22:01

  Charlotte: Tusen takk, skal det! :D

  Aylar Von Kuklinski

  04.07.2017 kl.21:43

  Hehe, kan skjønne om den "voldsepisoden" ikke var så morsom akkurat der og da, men jeg syntes ihvertfall det var morsomt nok å lese om den, og tenker litt som så nå: For en Youtube-HIT (haha, sorry..) det kunne blitt om noen filmet det og la det ut!! xD

  Kanskje jeg skal være med neste gang du er ute og reiser et sted, som sånn 24/7-kameramann? ^^

  Sharone

  05.07.2017 kl.09:46

  Haha, litt morsomt er det jo, men akkurat der og da følte jeg meg som en skikkelig drittsekk xD Det hadde nok blitt veldig mange yt-hits da! xD Både zoe og jeg er super klønete og det er så typisk oss å havne i sånne situasjoner :p

  Skriv en ny kommentar

  hits