vuvevu

SPILLET SOM GJØR MEG GAL

 • Publisert: 30.06.2017, 18:48
 • Kategori: GAMING
 • For litt over et år siden satt jeg og lata meg i sofaen. Hadde ingenting å gjøre og lengtet etter å ha et spill jeg kunne nørde max. Etter en rask titt innom Playstation Store fant jeg Bloodborne som jeg bare kjøpte uten videre. Fra å se på et bilde avgjorde jeg at spillet så morsomt ut og kjøpte det uten videre vurdering. Gjett om jeg angret rett etterpå? Haha! Jeg angret fordi jeg trodde jeg aldri kom til å klare det. Men etter litt motivasjon fra folk bestemte jeg meg for å virkelig prøve.. -Og hey! Det viste seg å faktisk være ganske gøy.  For de som ikke vet så er Bloodborne et spill der man ikke får lagret når man føler for det. For å komme til et lagringspunkt må man komme seg gjennom et antall med fiender, dør man underveis så erre bare å starte på nytt igjen. Når man dør, mister man også alt av penger man bærer. Det sier seg selv at dette spillet er jævlig irriterende, og jo lenger man kommer jo verre blir det. Er ikke rart jeg ga det opp til slutt.

  Vel.. et år senere er jeg her igjen. Dear Bloodborne, we meet again. Jeg tok frem spillet i går og skjønte så klart hvorfor jeg hadde ragequitta et år tidligere. Haha, for et spill ass. Det får meg til å klikke helt. Bare i går satt jeg hele dagen med det, og fikk gjort minimalt. Man bare dør og dør og dør og dør. Jeg må virkelig samle tålmodigheten for å klare å gjennomføre det. Planen er å gjøre det denne gang,  men vi får se om jeg klarer det. Det er vel meninga man skal sitte og rive seg i håret mens man holder på med det. Håper bare jeg har nok hår.

 • Publisert: 30.06.2017, 18:48
 • Kategori: GAMING
 • 8 kommentarer
 • 8 kommentarer

  livetmitt93

  30.06.2017 kl.18:59

  bra spill det:)

  Sharone

  01.07.2017 kl.16:33

  livetmitt93: Ja :)

  Victoria

  30.06.2017 kl.19:03

  Du skriver så utrolig bra! Har ikke spilt detfør og tror ikke jeg helt tørr ;)

  Sharone

  01.07.2017 kl.16:35

  Victoria: Tusen takk! :D Nei, det er ikke akkurat noe koselig spill :P Synes det er ganske ekkelt og skummelt til tider selv.

  Aylar Von Kuklinski

  30.06.2017 kl.19:58

  Dette er nok et spill jeg ikke lengre kan garantere verken meg selv eller noen andre at jeg noen gang kommer til å spille gjennom. Som jeg har nevnt før så har jeg spillet i fysisk form liggende ved siden av meg i sofaen, og jeg har prøvd det et par ganger, men.. Nei xD

  Så foreløpig har jeg ikke kommet så langt. Jeg ser derimot helt klart verdien det har å bare kjøre på hardt og rett og slett torturere seg selv til man blir sånn passe god, men enn så lenge så er det en del andre spill jeg heller har lyst til å prioritere.

  Når det igjen er sagt så har jeg sett det aller meste av spillet på nett, jeg har sett flere spille det gjennom på Youtube, så jeg skal ikke akkurat si at jeg ikke liker spillet, at jeg syns det er dårlig eller noe sånt, for det er det absolutt IKKE. Jeg ELSKER estetikken i det, den mørke og dystre atmosfæren og i hele tatt..

  Men når det så kommer til å spille gjennom det selv, så er jeg enn så lenge litt sånn at jeg skal ta det senere xD Og når det igjen er sagt, jeg anser meg selv IKKE som en som gir opp så alt for fort. Når det foreksempel kommer til foto så har jeg pushet meg selv en hel del det siste året, og bare tvunget meg til å fortsette selv når jeg har merket at jeg har begynt å bli veldig oppgitt fordi jeg ikke helt får det til som jeg vil.

  Generelt har jeg blitt flinkere til å fortsette med diverse ting selv om motgangen dukker opp og gjør meg både frustrert og til og med også litt sint. Men akkurat når det kommer til spill derimot så prøver jeg først og fremst å holde meg til de spillene som ikke er så alt for frustrasjons-vekkende, da jeg altså syns jeg utfordrer meg selv mer enn nok på en del andre ting i den "virkelige verden" :-)

  Sharone

  01.07.2017 kl.16:46

  Aylar Von Kuklinski: Det er ganske gøy når man faktisk får det til da! :) Vet ikke hvor gøy det blir når du allerede har sett mange andre gå gjennom det, men den mestringsfølelsen er sykt digg. Du får vurdere om du skal torturere deg gjennom det etter hvert da :D

  Sunniva Stenberg

  30.06.2017 kl.23:55

  Skjønner godt at du blir irritert! Tror jeg hadde klikka selv, haha :)

  Sharone

  01.07.2017 kl.16:46

  Sunniva Stenberg: Haha! :-D

  Skriv en ny kommentar

  hits