vuvevu

CAMPINGLIVET

 • Publisert: 26.06.2017, 18:49
 • Kategori: HVERDAG
 • Nå har jeg ikke skrevet her på evigheter. Føles i hvert fall sånn ut. Men fortvil ikke, jeg er her forsatt, haha! Forrige uke var det utrolig mye jobb, og kveldene etter jobb brukte jeg til å utforske flere vann rundt om kring her i fylket for å finne et fint sted å campe på. Vi hadde ganske høye krav til vårt potensielle sted, blant annet at det skulle være ved et vann, ligge unna folk og veier, og ha plass til å sette opp flere telt. På torsdag klarte vi faktisk å finne det perfekte stedet. Jeg ble faktisk veldig overrasket over at vi klarte det. Hadde vi ikke gjort det, er jeg sikker på at jeg hadde droppet hele turen, haha.  Vi campet ute i naturen fredag til i går. Det er så utrolig deilig og gøy å bare være ute, men det tar skikkelig på kreftene også. Da jeg kom hjem i går var jeg helt kake. Elleve timer med søvn hjalp veldig da, så nå føler jeg at jeg er tilbake igjen! En helg med camping er akkurat passe nok for meg, selv om jeg kanskje skulle ønske vi kunne være der lenger også.  Jeg hadde en helt perfekt tur! Eneste jeg kan klage på var at jeg ikke tok med varme nok klær for natten, og et ekstra par med sko. Klumsete meg klarte å dette ut i vannet med sko på, haha. Ellers har jeg kost meg max med både grilling, bading, soving, spill og masse annet gøy! Nå gleder jeg meg til forhåpentligvis enda en tur senere i sommer :-) Her er noen bilder fra helgen!

 • Publisert: 26.06.2017, 18:49
 • Kategori: HVERDAG
 • 8 kommentarer
 • 8 kommentarer

  livetmitt93

  26.06.2017 kl.18:56

  fine bilder her:D

  Sharone

  26.06.2017 kl.19:01

  livetmitt93: Tusen takk! :D

  Aylar Von Kuklinski

  26.06.2017 kl.21:30

  Så bra at dere fant det perfekte campestedet til slutt, og så godt å høre at til tross for litt ufrivillig bading og sånn, at det ser ut som dere har kost dere såpass likevel.

  Jeg har også lyst til å campe!! xD Men, jeg har ikke noen venner i nærheten jeg har lyst til å campe med. De få jeg kjenner her i nærheten vet jeg ikke helt hvordan hue mitt ville klart å forholde meg til alt for mange timer om gangen, huff, vet det er litt slemt sagt, men, ja. Eller det er EN jeg kunne tenkte meg å dratt på tur med faktisk, men utfordringen der er at jeg tror det må såpass mye overtalelse til at jeg ikke vet om det blir verdt det likevel.

  Forresten, det fallet ditt uti vannet med sko på og greier? Det var vel ingen som tilfeldigvis filmet med en og annen mobiltelefon eller noe da? Har litt lyst til å se den sekvensen merker jeg! ^^

  Ellers vil jeg bare få sagt at jeg syns du nok en gang har fått tatt noen skikkelige flotte og koselige bilder, og jeg håper du får en knallkveld videre :-)

  Sharone

  27.06.2017 kl.10:35

  Aylar Von Kuklinski: Hehe, måtte faktisk overtale en til å bli med oss denne helgen også, men vedkommende endte opp med å stikke på kvelden igjen. Ellers var vi bare tre stykker som sov den ene natten og folk bare kom og dro igjen som det passet dem, så det er jo en mulighet? :)

  Det var dessverre ingen som filmet. Var ikke så dramatisk heller, jeg var dum som prøvde å komme meg over en elv ved å tråkke på steiner istedet for å bare hoppe over. Den ene steinen jeg tråkket på var løs, foten min sklei også ramlet jeg uti xD

  Tusen takk! :D

  Trine

  26.06.2017 kl.21:31

  Så koselig ut :-)

  Sharone

  27.06.2017 kl.10:35

  Trine: Ja, det var kjempe koselig! :)

  TINANNA

  27.06.2017 kl.11:11

  Så mange fine bilder! Så utrolig deilig ut :D Elsker å dra på camping, men gjør det altfor sjeldent ;P

  Sharone

  27.06.2017 kl.11:12

  TINANNA: Takk! Hehe, samme her. Blir som vanlig en tur i året, og det er litt lite egentlig :p

  Skriv en ny kommentar

  hits