vuvevu

SANDPØLSE OG SANDCHIPS

 • Publisert: 17.06.2017, 17:15
 • Kategori: HVERDAG
 • Det er så sykt typisk. I dag har jeg tilbragt hele morgenen og halve dagen i et kokende bygg på jobb. Solen har virkelig stekt, og det har vært dritvarmt ute. Etter jobb gikk jeg hele veien hjem og kom frem som en svett ape. Det var bare såå varmt! Tanken var å hoppe fort opp i bikinien og forte oss bort til nærmeste strand. Men det er bare så sykt typisk at når vi faktisk kom frem til stranda (som bare er noen kilometer unna) var det overskyet og vinden blåste seg opp til storm. Meh.. mens de fleste rundt oss pakket sammen sakene og gjorde seg klare til å dra, bretta vi ut håndklene våre og håpet på at solen skulle komme frem igjen. Jeg sendte Morten bort til kiosken for å kjøpe mat til oss, og da han kom tilbake satte vi oss på hvert vårt håndkle for å nyte hver vår pølse med chips. Desverre for oss satt det tre kids rett ved oss (stranden var jo helt øde, så hvorfor de satt rett ved oss aner jeg ikke), og desverre bestemte de seg plutselig for å kaste sand vilt rundt seg. Dessverre for oss og våre pølser...  Sånt irriterer meg helt grenseløst. Jeg vet de var barn og jeg vet de ikke klarer å tenke noe større, men uansett. Knasende pølse er ikke noe jeg foretrekker å spise. Da jeg var liten husker jeg at jeg ikke fikk lov til å engang løpe rundt i sanden av mamma. Da sparker man jo sand på alle rundt seg, og her satt det tre barn og heiv sand på oss. Morra satt ikke langt unna og fulgte så klart ikke med. Og da jeg sa ifra at det ikke var greit og kidsa løp for å sladre, snudde hun seg og ga meg et stygt blikk. Noen folk altså.. Et beklager hadde vært fint, men får vel nøye meg med drepende blikk istedet i guess.

  Jeg gir opp, haha! Etter det bestemte vi oss for at det virkelig ikke var verdt det, pakket sammen sakene våre og dro hjem. Ikke en time hadde gått engang. Nå skal jeg rett inn i dusjen og få vekk restene av sanden, også skal jeg kose meg med lørdagstaco og Orange is The New Black.

  Håper dere har det fint! :-)

 • Publisert: 17.06.2017, 17:15
 • Kategori: HVERDAG
 • 6 kommentarer
 • 6 kommentarer

  Aylar Von Kuklinski

  17.06.2017 kl.18:54

  Æsj, dette kvinnemennesket av en mor høres ikke helt ut som noen jeg ville ha hatt i min omgangskrets ihvertfall. Nå kjenner jeg verken denne dama, eller de barna, men utifra denne avslutningen tenker jeg at det ikke er rart at de barna er som de er. Det jeg tenker nå er ihvertfall kan virke som dette er noen klassiske eksempler på bortskjemte drittunger..

  Og synd været også var med på å sette en litt ekkel bismak på både pølser og harmoni.. Men, men, det kommer andre dager, heldigvis! :-) Håper du får en flott kveld!

  Charlotte

  17.06.2017 kl.20:11

  kose deg :)

  Sandra Marie

  17.06.2017 kl.21:11

  skjedde med meg og, begge gangene jeg ville sette meg ned i sola var den vekk :D

  Sharone

  19.06.2017 kl.09:42

  Sandra Marie: Hehe, rart det der! :)

  Therese

  18.06.2017 kl.16:13

  Kjipt når det blir sånn. Dårlig av barnas mor.

  Ja da er det bedre å kose seg inne :)

  Sharone

  19.06.2017 kl.09:43

  Therese: Ikke sant! :)

  Skriv en ny kommentar

  hits