vuvevu

UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 30.04.2017, 11:13
 • Kategori: UKEN SOM GIKK


 • Høydepunkt:

  Denne uken har jeg nesten bare jobbet. Positivt at jeg fikk så mange vakter på jobb. Men selve høydepunktet var kanskje i går da jeg hadde min første fridag. Det var utrolig deilig å kunne stå opp og ha hele dagen fri. I tillegg kom jo dyrene til mamma på besøk her i går, og skal være her i en hel uke! Så det er jeg også veldig glad for.

  Nedtur:

  Egentlig ikke noe spesielt å dele her. Mamma og broren min dro på ferie i dag og jeg synes det alltid er like skummelt at de to skal fly vekk. Haha, jeg har begynt å få flyskrekk når jeg er ute og reiser, og nå har jeg i tillegg begynt å bekymre meg for når familien skal fly og! Det er ganske plagsomt og jeg kjenner meg selv godt, jeg kommer til å gå rundt og tenke på det helt til de er trygt plassert hjemme igjen.  Latter:

  Dere kan lese om flausen min i et eget innlegg HER. Jeg kjørte bil og sang som en gærning mens jeg ringte til både mamma og en venninne... Cringer fortsatt når jeg tenker tilbake på det, haha!

  Sang:

  Oh god, kan ikke tro at jeg skriver dette, men You don't know me av Jax Jones er faktisk ukens sang. Jeg synes den er så sykt dårlig og stygg, og jeg digger den helt sykt. Hvordan går det egentlig an?!

  Serie:

  Orphan black fortsatt! (Det var ukens serie forrige uke også). Jeg har nå sett ferdig første sesong og har begynt på nummer to. Eget innlegg om serien kommer snart!  Craving:

  Hmm... egentlig alt usunt. Brus, godteri, chips, og sjokolade.. Og kaffe som jeg har lyst på døgnet rundt for tiden!

  Tanke:

  Her om dagen så jeg litt på God Morgen Norge mens jeg var på jobb, og de snakket om Senja, som er en øy nord i Norge. Jeg fikk så lyst til å dra dit, eller i hvert fall dra nordover. Eller bare dra langt vekk på roadtrip til et nytt sted i Norge. Jeg snakket litt om dette med Morten, og vi skal prøve å få det til muligens i løpet av mai?! Det hadde vært så sykt kult. Jeg må bare ikke få opp håpet i tilfelle det ikke blir noe av, hehe.

  Planer for neste uke:

  Neste uke er målet mitt å trene mye, gå lange turer med Leo, ta masse bilder, og lære meg litt mer innenfor kameraet. Også er det jo så klart alt det andre jeg ikke har fått gjort de siste ukene, nemlig å rense pc'en og ompotte plantene. Haha, disse to tingene er så sykt langt nede på prioriteringslista at jeg lurer på om jeg noensinne kommer til å få det gjort.. haha!

 • Publisert: 30.04.2017, 11:13
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • 6 kommentarer
 • 6 kommentarer

  liveterherlig93

  30.04.2017 kl.12:31

  fin uke:)

  Sharone

  30.04.2017 kl.12:35

  liveterherlig93: Ja :)

  suttung

  30.04.2017 kl.12:54

  Jeg bruker å sende meldingene feil jeg, men det blir da mye moro av det 😂

  Sharone

  30.04.2017 kl.12:55

  suttung: Hehe :) Verre når man synger og sender det :D

  Charlotte

  30.04.2017 kl.18:09

  høre ut som fin uke :)

  Sharone

  01.05.2017 kl.10:15

  Charlotte: Ja, det var det :)

  Skriv en ny kommentar

  hits