vuvevu

UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 16.04.2017, 11:00
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • Høydepunkt:

  Denne ukens høydepunkt er definitivt torsdag og fredag! Jeg hadde fri begge dagene og koste meg msse med kjæresten min. Vi bestilte kinesisk mat hjem, gamet masse, var på bowling med noen venner (og jeg knuste alle HOHO, et høydepunkt i seg selv), og sett Get Out på kino. Dagene var innholdsrike og morsomme. I tillegg må jeg jo nesten ta med hundeturen jeg hadde med en venninne på onsdag, der vi gikk rundt ti kilometer! Det var også veldig koselig.  Nedtur:

  Det må nok være det at jeg ga opp trening og mitt nye, sunne liv på onsdag. Det har vært veldig deilig å slippe å tenke på det, og nyte friheten. Jeg angrer ikke på at jeg valgte det, det er bare kjipt at det skjedde. Hvis det gir noe mening, haha!

  Latter:

  Ikke så veldig morsomt, men jeg kommer ikke på noe annet for denne kategorien! Da Leo var her en av nettene, begynte plutselig utgangsdøra å dunke svakt (fordi den ikke var ordenlig igjen). Morten og jeg våknet plutselig opp til en litt skeptisk Leo som stod midt i stua og knurra og bjeffet veldig lavt mot døra. Haha, hvem skulle tro at den pingla kunne tørre å gjøre noe sånt! Forventet det virkelig ikke av han. Flinke vakthunden min♥

  Sang:

  Omg, på radioen hørte jeg en sang som jeg ikke likte. Men jo mer jeg hørte på den, jo bedre ble den. Endte opp med en digge den helt sykt, og har hørt på den nonstop hele uken. Det er Passionfruit av Drake. Hehe, ikke akkurat min type musikk, man jeg digger den sangen så mye! Hør på den!  Serie:

  Denne er lett! 13 Reasons Why som du finner på Netflix. Tenkte å skrive et eget innlegg om serien når jeg er ferdig med å se den. Det blir ikke lenge til, for å si det sånn!

  Craving:

  Jeg har tenkte mye på pannekaker denne uken. Har cravet det hele uken, men ikke giddet å lage det. Next week!

  Planer for neste uke:

  Her har jeg en hel liste! Først og fremst skal jeg trene hver dag og spise sunt. Ellers har pc'en min begynt å klikke og gå tregt, så jeg må kjappe meg og rydde litt i den. Jeg og skal til frisøren denne uken og ta etterveksten og klippe meg. Også vil jeg prøve på å ompotte plantene mine og fylle på mer jord der det trengs. Det er på tide!


   

 • Publisert: 16.04.2017, 11:00
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  foodislovefoodislife

  16.04.2017 kl.12:52

  Høres ut som en fin uke. Ha en forsatt fin påske =)

  Sharone

  16.04.2017 kl.18:12

  Ja, det har det vært! Like så! :D

  Charlene N. Nedrum

  16.04.2017 kl.20:38

  håper du har hatt en fin påske :D

  Sharone

  16.04.2017 kl.20:39

  Charlene N. Nedrum: Det har jeg :D Håper du også har hatt det! :-)

  Skriv en ny kommentar

  hits