vuvevu

UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 02.04.2017, 20:39
 • Kategori: UKEN SOM GIKK


 • Da var denne uken over også! Her går det unna. Uka mi har vært stappa. og det har vært en del å gjøre hver dag. Enten jobb, eller så har andre ting bare dukket opp. Alt i alt har det vært en veldig fin uke, da!

  Høydepunkt:

  Er så sykt glad og fornøyd med at vi har fått rydda opp på terassen. Det har blitt så kult og chill der, at jeg vil være der hele tiden, haha. Ellers så har denne helgen vært et høydepunkt i seg selv. Vi har hatt fest hos oss på fredag, jeg så broren min i et skuespill i går, også ble det enda en feiring i dag!  Nedtur:

  Denne uken hadde jeg kun én og en halv vakt på jobb. Det er så og si ingenting. Det er så skrapa for vakter på jobb for tiden at jeg nesten blir litt redd. Det har generelt vært veldig dårlig hele denne måneden, så får håpe det blir litt bedre fremover nå!

  Latter:

  Det skal alltid skje så mye rart med samboeren min og meg! Denne uken ryddet vi jo som sagt på terassen, og jeg fant frem en gammel drone jeg hadde fått av Nat Geo abonnementet mitt. Hadde ikke brukt den en eneste gang siden jeg fikk den for to år siden. Men der og da, fikk jeg pluselig lyst til å prøve den ut. Satte i batterier i kontrollen, og vips var den good to go. Bare synd jeg ikke hadde noe talent når det kom til styringa. Den fløy ukontrolerbart rundt omkring før den kræsjet flere ganger. Det ble mye av både hyling og latter. Desverre endte det med at den kutta opp fingeren til Morten, kræsja i veggen og ble ødelagt. Det var den moroa liksom..  Sang:

  For noen dager siden kom jeg på at det var lenge siden jeg hadde hørt på musikken til Ray William Johnson. Dere vet.. han equals three youtubefyren. Han har laget så sykt mye random og morsom musikk. De siste dagene har det gått på repeat her hos oss, haha! Sjekk ut Tig Ol' Bitties, Club Villain og My Balls.  Serie:

  Denne uken har Morten og jeg sett på Black Mirror. Jeg hadde adda den helt random i lista mi på Netflix, og plutselig en dag sjekket vi den ut. Hadde ikke noen store forventninger, men der ble jeg overasket! Viste seg å være en skikkelig bra serie, som jeg anbefaler alle å sjekke ut. Hver episode er en liten fortelling, som ikke har noe med resten av episodene å gjøre. Så det er bare å begynne hvor man vil!

  Craving:

  Jeg tror faktisk ikke jeg har cravet noe spesielt denne uken. Kan jo nevne at jeg har spist en goood del pizza da (♥), så var kanskje en liten craving der.


   

  See u next week!

 • Publisert: 02.04.2017, 20:39
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits