vuvevu

UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 19.03.2017, 18:15
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • Når du leser dette, er jeg på jobb og arbeider hardt! Skrev innlegget på forhånd så det skulle komme til samme tid som alltid. Her er oppsummeringen av min uke. Den har for det meste vært enkel og grei!

  Ukens høydepunkt:

  Hmm, kanskje at jeg fikk ha Leo her siden torsdag? Ellers var det sykt deilig å komme hjem igjen fra Tenerife på tirsdag. Jeg hadde gledet meg til så mye, blant annet å se igjen family'n min og sove i senga mi igjen. Uten om det har det ikke skjedd noe mer spennende egentlig.  Ukens nedtur:

  Ikke noe spesiell hendelse å ta med her. Endte jo opp fra å ha frihelg til å jobbe både i går og idag, så det var jo litt kjipt. Det er sikkert det kjipeste som har skjedd denne uken, og det er jo ikke så ille!

  Ukens lættis:

  Da vi skulle fly hjem igjen på tirsdag skjedde det så jævlig mye dumt ass. Blant annet: Vi skulle bli hentet av en buss på hotellet, og bli kjørt rett til flyplassen. Hotellet lå opp en gigantisk bakke, og det var visst kjent at bussene ikke kjørte opp dit. Vi ringte derfor til Ving (som var ansvarlige for dette her), og spurte hvor det var meningen vi skulle vente på bussen. Gå 200 meter ned til hovedgata også til venstre helt til dere kommer til et busstopp. Der! Ok, tenkte vi da, og ruslet ned til dette busstoppet klokken halv tre om morgen. Vi skulle bli hentet klokken 02.50. Vi stod og ventet og klokken begynte å sakte, men sikkert tikke over tiden, og jeg kjente jeg begynte å bli stressa. Klokken tre var det fortsatt ikke noen buss der, vi ringte til Ving igjen og de bare sa det samme igjen. Så gikk det noen minutter også dukket bussen opp. I det jeg skal til å gå på, ser bussjåføren stygt på meg før han påpeker med noen mumlende, engelske ord at vi er helt fjerne som står her, når resten av folka stod og ventet på hotellet. Han hadde visst kjørt rundt og begynt å lete etter oss i gatene... Haha, klarte ikke å se noen i øynene da jeg satte meg på bussen.. Typisk at sånt skal skje meg.  Ukens sang:

  Pet Sematary av The Ramones. Ah, den er så kul, hør på den!

  Ukens bok:

  Jeg har ikke lest noe ferdig denne uken, men akkurat nå holder jeg på å lese "Sjarmen med tarmen". Så det blir ukens bok! Anmeldelse av den kommer så fort jeg blir ferdig med den.  Ukens craving:

  Kaffe!! Jeg sluttet jo å drikke kaffe fast hver morgen for en stund siden. Har hørt at etter tre dager med kaffe, blir man hekta igjen på koffein, så jeg er så redd for at det skal skje igjen. Har derfor ikke kunnet drikke så mye som jeg hadde ønsket, men litt ble det!

   

  Har uken din vært fin?

 • Publisert: 19.03.2017, 18:15
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • 6 kommentarer
 • 6 kommentarer

  Iselin Renée

  21.03.2017 kl.11:54

  Fin oppsummering :)

  Sharone

  23.03.2017 kl.13:01

  Iselin Renée: Takk :D

  Buroyfoto

  21.03.2017 kl.16:10

  Så flott oppdatering av uken din :) Morsomt å lese! Flotte bilder

  Sharone

  23.03.2017 kl.13:01

  Buroyfoto: Takk! :)

  Charlene N. Nedrum

  23.03.2017 kl.22:39

  Å den boken har jeg hørt om! Gleder meg til anmeldelsen! :D

  Sharone

  26.03.2017 kl.20:57

  Charlene N. Nedrum: Så bra :D

  Skriv en ny kommentar

  hits