vuvevu

UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 26.02.2017, 20:16
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • God kveld! Jeg tenkte jeg skulle prøve meg på et sånt "uken som gikk" innlegg. Har sett litt rundt omkring på andre blogger for å prøve å få litt inspirasjon, og egentlig funnet mye forskjellig. Tenker jeg prøver det nå fremover og ser om det er noe jeg skal fortsette med! Kort oppsummert har denne uken vært helt grei. Har jobbet en del, og hatt en del fri også. Alt i alt, helt OK!  Ukens høydepunkt:
  De fleste dager har vært ganskje kjedelige denne uken. Jeg har jobbet en del og egentlig ikke gjort noe spesielt. Gledet meg sykt til helg og frihet, så fredagen og starten på helgen var nok høydepunktet!

  Ukens nedtur:
  Tror faktisk ikke det har vært noe nedtur denne uken? Ikke noe jeg kan komme på nå i hvertfall.

  Ukens lættis:
  Da kjæresten min skulle kjøpe en elektrisk tannbørste og kom hjem med en vanlig tannbørste fra matbutikken (uten å skjønne det selv). Dette skulle vi liksom gi i bursdagsgave til noen... Snakk om å være fjern, haha! Vi fikk oss hvertfall en god latter.  Ukens sang:
  Start me up av The Rolling Stones.

  Ukens Serie/film:
  The Affair, som er en serie på HBO. Synes ikke den er noe spesielt spennende, men det er det eneste jeg har sett på denne uken.

  Ukens craving:
  Denne uken har jeg vært helt gæren etter kakao. Jeg tror jeg har drukket flere kopper med det hver dag, det er jo så godt!  Nå ble jeg fristet til å lage meg en kopp med kakao, så da skal jeg gjøre det! Tenkte å dele bilder av det "nye" kjøkkenet også, så det kommer snart!

  Hvordan har uken din vært?

 • Publisert: 26.02.2017, 20:16
 • Kategori: UKEN SOM GIKK
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Zoe

  26.02.2017 kl.21:16

  Hahaha, digger det med tannbørsten xD

  Sharone

  26.02.2017 kl.21:27

  Zoe: Jeg og xD

  Silje Staxrud

  26.02.2017 kl.21:22

  Så fint hår du har! Elsker blåfargen

  Sharone

  26.02.2017 kl.21:27

  Silje Staxrud: Taaakk :D

  Skriv en ny kommentar

  hits